Peugeot har nå tre suverene SUV` er

3008 ble kåret til Årets bil i fjor, og minstemann 2008 vasser i superlativer. Sist ankomne, storebror 5008, er allerede kåret til Årets bilkjøp i Norge. Peugeot har nå tre suverene SUV`er.

– Vi har allerede merket at det er store interesse for disse bilene, sier kundemottaker Sverre Schjervheim og teknisk rådgiver Mathias Hammarström hos Kongsvinger Bilsenter. De forteller at det tar omtrent fire timer å klargjøre en Peugeot SUV for levering. De regner med travle dager i tiden som kommer.

Helt nye biler

Med sine snart ni år, er 3008 eldstemann i trekløveret. Bilen er nå 100 prosent ny, og kan knapt sammenlignes med sin forgjenger. 2008 ble lansert fire år senere, og har nylig gjennomgått store oppgraderinger. Både Schjervheim og Hammarström mener de nye modellene er bedre på alle måter.

– Begge modellene er langt mer moderne enn sine forgjengere, og det er ikke bare utenpå at bilene er blitt penere og tøffere. Også interiøret er kraftig forbedret. Peugeot har jobbet hardt for å gi bilene en langt høyere premium-følelse, og i-Cockpit-løsningen finnes det både heldigitale, dynamiske instrumenter og et skikkelig godt og velfungerende infottainmentsystem.

Det er stor interesse for Peugeot sine SUV’er sier Sverre Schjervheim (t.v.) og Mathias Hammarström hos Kongsvinger Bilsenter.

Årets bilkjøp

Nye Peugeot 5008 kom til Norge i fjor høst, og har allerede rukket å motta den høytflyvende prisen ”Årets Bilkjøp” i klassen familiebil fra bilbladet Motor. Bladet begrunner utmerkelsen med pris, komfort, driftskostnader, sikkerhet og kjøreegenskaper.

Motor konkluderer med at Peugeot 5008 er det beste av to verdener, ”… en perfekt kombinasjon mellom flerbruksbil og SUV”. De trekker også fram at den har svært mye plass, for både storfamilien og bagasje, med syv seter og plass til hele tre barnestoler i midterste seterad. Prikken over i’en er at både prisen og driftskostnadene er lave, uten at det går på bekostning av utstyrsnivået.

– I tillegg ser den tøff ut og scorer høyt på sikkerhet, mener redaksjonssjef Rune Korsvoll.

 

Lyst på å prøve? Kontakt oss på 62 82 32 00, stikk innom eller benytt kontaktskjema under!