Bruktbiler fra Kongsvinger Bilsenter

Kjøp din bruktbil gjennom oss! Kongsvinger Bilsenter er en anerkjent bruktbil forhandler, og vårt fokus på gode priser og bruktbiler av høy kvalitet gjør oss til et trygt valg når du ønsker å kjøpe eller selge bruktbil.

Kjøp din bruktbil hos oss

Dersom du er på utkikk etter bil gjør du lurt i å velge en god bruktbil, og du er heller ikke alene om å velge bruktbil istedenfor å gå til innkjøp av ny bil. I fjor ble det satt rekord i antall bruktbiler solgt i Norge, med 519.288 biler som fikk nye eiere sammenlignet med de 141.412 nye bilene som ble solgt. Da er det viktig med en god bruktbil forhandler.

Selv om denne økte etterspørselen av bruktbiler er godt for lommeboka trenger du ikke gjøre et kompromiss på kvaliteten. Det er mange fordeler med å velge bruktbil, og hos Kongsvinger Bilsenter er vi opptatte av å tilby våre kunder de beste bruktbilene. Vi bruker derfor mye tid på å lete etter bruktbiler over hele Norge, og tilby de rette bruktbilene til markedet i Kongsvinger.

Selg din bruktbil hos oss

Dersom du er på utkikk etter å selge din bruktbil tar vi den gjerne imot dersom den oppfyller våre kvalitetskriterier. For å kunne fortsette å tilby kundene våre de beste bruktbilene er vi setter er vi hovedsakelig ute etter modeller som er 2017 eller nyere med historikken i orden, uten skavanker eller for mange kilometer. Vi er i tillegg opptatte av at bruktbilen har riktig utstyr.

Trygg handel hos Kongsvinger Bilsenter

Uansett om du er ute etter å kjøpe eller selge bruktbil, kan du være sikker på at du har kommet til rett sted når du benytter deg av bruktbil forhandler Kongsvinger Bilsenter. Vi har kjøpt og solgt bruktbiler i 21 år, og med denne erfaringen i bagasjen kan du være trygg på at du får den hjelpen du trenger.

Vi er også del av Bertel O. Steen-systemet, som lar oss tilby våre kunder akkurat de bruktbilene de ønsker seg. Dette gjør vi blant annet gjennom å alltid ha et godt utvalg, og i fjor innebar dette at vi kjøpte hver eneste nyere Peugeot 2008 som ble lagt ut for privat salg i hele landet.

Trenger du hjelp eller har du spørsmål rundt bruktbil? Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg, og du kan kontakte oss på enten +47 62 82 32 00 eller firmapost@kongsvingerbs.no

Kontaktskjemaet vårt finner du her.

Vi ønsker deg en god bruktbil handel!

Nyheter

Bilde av Stig Strømstad - bruktbilsjefen

Ny bruktbil i sommer?

Bruktbiler kommer og går kontinuerlig hos Kongsvinger Bilsenter. Bruktbilsjef Stig Strømstad presenterer tre utmerkede alternativer i dagens marked. Peugeot e-2008 Vi har fått inn en

Les mer »

© Nettside laget av Guru Utvikling.