Bilde av Mona Sagen og nye Peugeot e3008

-Nye Peugeot e-3008 er en helt rå bil!

-Dette er fem hakk opp fra alt jeg har sett før. Dette er en helt rå bil. Her er det full pakke. Kjempestilig både utvendig og innvendig, utrolig god plass, massevis av utstyr, lang rekkevidde, suverene kjøreegenskaper og en startpris på 428.900 kroner. Nye Peugeot e-3008 er et vaskeekte kinderegg av en bil, mener en usedvanlig fornøyd Peugeot-selger, Mona Sagen hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

-Det er noe spesielt hver gang vi får inn en ny Peugeotmodell hit i butikken. Hver gang tenker vi at nå har de overgått seg selv med stilig formgiving og frekke designelementer. Sånn er det nå, også, men enda mer denne gangen. Nye Peugeot e-3008 er en helt rå bil. Fem hakk opp. Minst, smiler en superfornøyd Mona Sagen.

 

Første av ny generasjon elektriske biler

I likhet med resten av den motorinteresserte verden har hun ventet lenge på det nye elektriske kjøretøyet fra den franske løvebilprodusenten, som er den første modellen som benytter den nyutviklede plattformen til Stellantis: STLA Medium. Denne plattformen gjør det mulig med større biler, firehjulsdrift, høyere ytelser, bedre effektivitet, tilhengervekt og rekkevidde på opptil 700 kilometer. 

-Nye Peugeot e-3008 er den første av en helt ny generasjon med elektriske biler. Innstegsmodellen har en motor foran med 210 hestekrefter. Denne bilen får forhjulstrekk, et batteri med nettostørrelse på 73 kWt og en rekkevidde på opptil 527 kilometer. Senere kommer også firehjulsdrift og 700 kilometer rekkevidde. Ladehastighet er på raske 160 kW, og det er også mulig med «vehicle to load» slik at du kan koble kaffetrakter, hårføner og annet nyttig, elektrisk utstyr til bilen, smiler Mona Sagen.

Bilde av Mona Sagen inne i nye Peugeot e3008
Mona Sagen legger ikke skjul på at nye Peugeot e3008 imponerer.

Regner med stor pågang

Selv innstegsmodellen av nye Peugeot e-3008 er usedvanlig velutstyrt, og leveres blant annet med i-Connect-systemet, som tilbyr full tilkobling takket være en trådløs speilingsfunksjon mot Apple CarPlay eller Android Auto. Det kompakte rattet, som nå også er oppvarmet, er redesignet for å skape enda mer kjøreglede. Mona Sagen synes den 21-tommers «svevende» panoramaskjermen, Panoramic i-Cockpit, rett og slett er «spektakulær».

-Denne skjermen er standard på utstyrsversjonen GT, og er helt utrolig stilig. I GT-versjonen får du også i-Connect Advanced, som er et TomTom tilkoblet navigasjonssystem. Dette inkluderer blant annet en reiseplanlegger som gjør det lettere å planlegge lading og dermed maksimerer bilens rekkevidde, sier Mona Sagen, som er i gang med ringelisten til kunder som har ventet på den nye elektriske Peugeot´en.

-Det er stor interesse for denne bilen som vi endelig har fått inn i butikken. Akkurat nå har Peugeot en rentekampanje på 2,99 prosent på 2008 og 3008, så vi regner med at det blir stor pågang av kunder som har lyst til å prøve denne bilen. Hvis du er tidlig ute med å bestille, regner vi med at vi kan levere i løpet av sensommeren.

Klikk her for å lese mer om nye Peugeot e-3008

Velkommen innom oss eller kontakt Mona på telefon eller e-post for prøvekjøring og mer informasjon.

Bilde av Mona Sagen med nye Peugeot e3008

MONA SAGEN