bildet viser en bil

Nye Mercedes-Benz GLE

Lanseringsdager 20.-31. mai

Nye Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE har beholdt sitt ikoniske designspråk, samtidig som en rekke innovasjoner debuterer i den nye modellen. Høydepunktene inkluderer verdens første fjæringssystem som benytter bilens 48-voltsystem, 100% variabel firehjulsdrift, MBUX som gjenkjenner hånd- og armbevegelser, samt en stopp-and-go assistent for autonom køkjøring.

Nå finner du den i vår butikk!

 

Priser GLE

Nye Mercedes-Benz GLE (GLE 450 og GLE 300 d)

Nye GLE 450 fra kr 1.124.900,-.
Nye GLE 300 d fra kr 931.900,-.

GLE blir tilgjengelig med den nye sekssylindrede EQ Boost-motoren mange kjenner fra CLS. GLE 450 4MATIC får en effekt på 367 hestekrefter og et dreiemoment på 500 Newtonmeter. Den integrerte startgeneratoren gir i akselerasjonsfasen ytterligere 22 hk og 250 Nm, noe som gjør nye GLE til en svært potent og effektiv SUV. Flere bensin- og dieselmotorer vil følge, i tillegg til en plug-in hybrid med svært god elektrisk rekkevidde.

GLE har beholdt sitt unike designspråk – Se GLE hos oss, Lerkeveien 53 på Kongsvinger.

Lyst til å prøve? Kontakt oss nå!

Se video – GLE i norske omgivelser:

 
Velkommen til lanseringsdager 20. til 31. mai!
Hilsen Anders
Anders Wangen
Anders Wangen
Salgsansvarlig Mercedes-Benz
995 51 560
anders@https://kongsvingerbs.no/

Bestill prøvekjøring her!

Mercedes-Benz er kanskje verdens mest anerkjente bilmerke. Etter at Karl Benz oppfant bilen i 1886 har stjernen fra Stuttgart alltid vært ensbetydende med høy kvalitet og teknologiske innovasjoner. I dag har Mercedes-Benz klasseledende biler i de fleste segmenter, så uansett hva du er ute etter burde du kunne finne en bil laget etter mottoet: Das Beste oder nichts – det beste eller ingenting.