Vivian Hansen

Vivian falt pladask for Årets bil

Det var kjærlighet ved første blikk da økonomiansvarlig Vivian Hansen hos Kongsvinger Bilsenter AS i vinter fikk se den splitter nye Peugeot 208. Nå har hun bestilt, og venter spent på sin egen knallgule bensinversjon av Årets bil i Europa.

– Jeg falt pladask da jeg fikk se den rålekre, gule utstillingsbilen vi fikk hit i vinter. Bilen er jo rett og slett fantastisk og mye mer romslig enn den forrige 208 jeg hadde for noen år siden, sier Vivian.

 

God oversikt

Til daglig holder Vivian Hansen til i andre etasje i det sydlige hjørnekontoret i Lerkevegen 53. Der har hun panoramautsikt over vær og omgivelser, og det kan trengs. Det er nemlig hun som holder styr på økonomien hos Kongsvinger Bilsenter AS.

– Det er litt av et ansvar, men det går veldig bra her på bilsenteret til tross for koronapandemien som bekymrer oss alle, sier hun.

Blant kollegaer og samarbeidspartnere er Vivian kjent for sitt gode humør. Hun har den herlige egenskapen at hun aldri har en dårlig dag, og hun har alltid med seg smilet på jobb.

 

Veteran i bransjen

Vivian Hansen er reneste veteran i bransjen. Hun har vært ansatt i Kongsvinger Bilsenter AS helt siden starten, og før den tid jobbet hun i to og et halvt år hos gamle Glåmdal Bilsenter. Dermed er hun vant med både lekre biler og mannsdominerte arbeidsplasser. Hun trives med begge deler.

– Vi har et kjempegodt arbeidsmiljø og samhold. Dette er greie gutter. Vi har mange sterke personligheter her og veldig høyt under taket. Det synes jeg er helt topp. Dessuten er det en veldig spennende bransje vi jobber i. Det kommer jo noe nytt nesten hele tiden.

 

Vivian Hansen
Økonomiansvarlig Vivian er svært fornøyd med valget av nye Peugeot 208 som sin nye bil.

Uprøvd, men prøvesittet

Siden hun begynte på bilsenteret har det handlet om Mercedes-Benz og Peugeot for Vivian. Flest av de første, bare en 208 av sistnevnte. Og hun var svært fornøyd med den røde Mercedesen av type A som hun nettopp har solgt.

– Det var en super bil, men den var to år gammel. Da er det på tide å ta et valg. Enten ta verditapet eller bytte inn i en nyere. Og da jeg fikk se den gule Peugeoten, var det ingen tvil.

Vivian kjøpte sin nye Peugeot 208, om ikke usett, så i alle fall uprøvd. Bensinutgaven, som hun har bestilt, har nemlig ikke kommet til butikken enda.

– Men jeg har prøvesittet i den elektriske utstillingsbilen vår. Jeg synes den er nesten like god og stilig innvendig.

 

Lyst til å lese mer om nye Peugeot 208? Klikk her!