Stig Strømstad tilbyr flotte bruktbiler

Vårslepp på bruktbiler

Nå er det vårslepp på bruktbiler hos Kongsvinger Bilsenter AS, og bruktbilsjef Stig Strømstad har mange flotte eksemplarer i butikken. Alle har fått på seg sommerdekk og er klare for en prøvetur.

 

– Det er da deilig med vår. Fint vær, selv om det er litt kaldt om morgen, men tørr asfalt og glimrende forhold for en prøvetur med en av de flotte bruktbilene våre. Akkurat nå har vi flere designperler i butikken, smiler bruktbilsjef Stig Strømstad.

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.

Bruktbil Peugeot 508

Prikken over ien på Peugeot 508sw

En av godbitene er en stasjonsvognutgave av Peugeot 508, som bruktbilsjefen mener rett og slett er en designperle.

– Dette er demonstrasjonsbilen vår, som bare har gått 1800 mil. Med Peugeot 508sw vil du oppleve kjøreegenskaper og komfort i topp klasse. Designet er prikken over ien. Hvit nacrè perlemorslakk kombinert med svarte detaljer som denne bilen har vil gi deg gledestårer. Fantastiske seter med gode reguleringsmuligheter som har gode sidestøtter og man har også forlengelse av sittepute. Bilen er meget godt utstyrt, både med tanke på sikkerhet og komfort. Her får du vanvittig mye bil for pengene, mener Stig Strømstad.

Se annonsen ved å klikke her.

 

Bruktbil Mercedes-Benz GLB

Den komplette familiebilen Mercedes-Benz GLB 200d

Og bruktbilsjefen har flere leveringsklare demonstrasjonsbiler på lager. Blant andre en 2021-modell av den svært romslige og familievennlige Mercedes-Benz GLB 200d, som bare har tilbakelagt 500 mil.

– Nå kan du virkelig få deg den komplette familiebilen med god plass, kjøreegenskaper og fremkommelighet i verdensklasse. Vår demobil er meget godt utstyrt og har riktige kombinasjoner når det kommer til fargevalg og interiør. Mercedes Benz GLB imponerer på mange vis. Åttetrinns automat kombinert med to liter dieselmotor gir deg kjøreopplevelser du kan leite lenge etter. Firehjulstrekksystemet gir deg fremkommelighet i verdensklasse og en trygghet når du kjører på utfordrende vinterforhold, sier en entusiastisk Stig Strømstad.

– Bilen er veldig godt utstyrt både med tanke på sikkerhet og komfort, med blant annet premium pakke, augmented video, nattpakke, glasstak, hengerfeste og lys og siktpakke.

Se annonsen ved å klikke her.

 

Bruktbil Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA 180 AMG blir lagt merke til

– Nå har vi fått inn en annen designperle av de sjeldne. En nesten ny Mercedes-Benz CLA 180 AMG Edition 2020-modell med Premium Plus pakke og bare 1887 kilometer bak seg. Dette er en bil som blir lagt merke til, og som både innholder sportslig kjøreegenskaper og komfort i høy klasse. AMG- stylingen er utvilsomt prikken over ien når det kommer til karosseri og interiør. De fantastiske sportsetene, med veldig gode sidestøtter gir deg sittekomfort i verdensklasse, og bilen er meget godt utstyrt med blant annet, premium plus pakke, smartphone pakke, nattpakke, parkeringspakke, speilpakke, memorypakke, tilhengerfeste, glasstak, og masse annet, sier bruktbilsjef Strømstad, som forteller at dette bare er noen få av de flotte bruktbilene han har i butikken.

– Det er vår, tørr asfalt og flotte forhold for prøvekjøring!

Se annonsen ved å klikke her.

 

Lyst til å se alle våre bruktbiler? Klikk her!

 

Stig Strømstad

Ta kontakt med Stig Strømstad for mer informasjon eller en uforpliktende prøvekjøring av våre bruktbiler. Tlf 924 36 185 eller på e-post stig@https://kongsvingerbs.no/.