bildet viser en bil

Varebil for de fleste behov

Næringslivskunden er viktig for Kongsvinger BilsenterAS og daglig leder, Lars Erik Fremming er stolt over utvalg de nå har. «Vi kan tilby biler fra 150 000 kroner og til godt over 1 000 000 kroner, diesel og bensin, tohjulstrekker og firehjulstrekker. I tillegg er det mulig med automat på mange varianter», forteller han entusiastisk. Dermed er det muligheter for å finne varebil for de fleste behov hos Kongsvinger Bilsenter.

Plass er en ting man må tenke på når varebil skal velges. Er man avhengig av stor skapbil, eller klarer man seg med en liten varebil som tross alt har plass til mer enn man skulle tro? Både Mercedes Citan og Peugeot Partner leveres i flere størrelser og med smarte løsninger.

Vito og Expert

De større varebilene som Mercedes Vito og Peugeot Expert, er også å få i mange varianter, med flere miljøvennlige dieselmotorer, og drift på alle fire hjulene, om det er ønskelig. «Vi merker god pågang på varebilene våre, og både Vito og Expert er meget populære. Begge modellene kan leveres i flere utgaver, og med forskjellig lengde», forteller Lars Erik.

Har man behov for trekk på alle fire hjulene? Selvfølgelig gir det en fleksibilitet som en tohjulstrekker ikke har. Man kan kjøre når man vil og hvor man vil, og i stort sett alle typer vær. Snødybde forseres uten vanskeligheter, så dette er bilen for de som har jobb litt utenom allfarsvei.

 

Mercedes X-Klasse Pick-up.

For de som ønsker seg en tøff arbeidsbil, kan de glede seg til nye Mercedes X-Klasse dukker opp. Pick-up er ikke noe du forbinder med Mercedes, men nå kommer en modell som kommer til å heve standarden i Pick-up segmentet. «Det blir spennende med en Pick-up i sortimentet, og vi har store forventninger til X-Klasse. Den vil sette en ny standard i klassen, og det er viktig med en modell i dette segmentet». Lars Erik er tydelig stolt av den nye modellen, og Pick-up er viktig fordi det selger godt i Norge.

Økonomi er viktig når man skal ha bil i næring, og kundene hos Kongsvinger Bilsenter AS skal være sikre på at de får gunstige betingelser ved kjøp av varebil. Både leasingavtaler og finansieringsavtaler kan tilpasses den enkeltes behov, og er blant markedets beste. Drivstofforbruk er også en viktig del av totaløkonomien, og både Peugeot og Mercedes leverer biler med drivstoffgjerrige motorer uansett om du velger bensin eller diesel.

Service er for næringslivskunden alfa og omega. Hva skjer når bilen må på verkstedet? «Vi har de beste mekanikerne og de skjønner at nyttekjøretøy må være på veien. Oppstår det problemer har vi lånebiler som næringskunder kan ha mens bilen er på verkstedet», sier Lars Erik, og han er tydelig på at ettermarkedet er veldig viktig for Kongsvinger Bilsenter AS.

Lokale kunder

Lars Erik er også stolt over å ha mange lokale kunder som kommer igjen og igjen. «Vi klarer å være en proff partner for det lokale næringsliv, og det er viktig for oss. Mange av våre kunder kjøper biler igjen og igjen hos oss, og det gir oss tro på at det vi gjør er riktig», fortsetter Lars Erik. «Selvfølgelig kan vi bli bedre, og det jobber vi kontinuerlig med. Vi hviler ikke fordi vi synes det går bra, men ønsker hele tiden å bli bedre», avslutter han.

Her kan du se noen av våre lokale varebiler.

Se video med en av våre lokale kunder.

Hos Kongsvinger Bilsenter AS kan du til enhver tid se mange forskjellige nyttekjøretøy. De vil gjerne vise de fram for deg, og om du ikke har mulighet til å komme til dem, tar de gjerne turen ut til deg.

 

Kontakt oss for en uforpliktende prat!