bildet viser kunde med bil

Vant pris, feirer med kjempetilbud

Med sin egen K-edition av bestselgeren Mercedes-Benz Vito til sterkt rabatterte priser, feirer Anders Wangen og kollegene hans på Kongsvinger Bilsenter AS en høythengende salgskonkurranse for Mercedes-Benz varebiler. For hovedpersonen selv venter tur til Berlin og besøk på Sprinter fabrikken i Ludwigsfelde i premie.

 

Salgssjef Anders Wangen er mer opptatt av å snakke om Vitoene med K-edition-emblem enn om konkurransen og premien.

-Vi har satt sammen vår egen utstyrspakke med det meste av det du trenger av komfort- og nytteutstyr. Og spesialprisen er helt vanvittig, synes vi selv. Og den blir eksklusiv. Veldig eksklusiv, for vi har ikke mer enn fem eksemplarer av denne spesielle varebilen, ivrer Anders Wangen.

 

God jobb over mange år

Det er Bertel O. Steen som importerer Mercedes-Benz varebiler hit til landet, og som jevnlig avholder konkurranser for sine forhandlere. Kongsvinger Bilsenter AS konkurrerer i gruppe 4 sammen med forhandlere fra Harstad, Sarpsborg, Sortland, Larvik, Valdres, Lyngdal, Kongsberg, Sandefjord og Elverum. Anders Wangen er som regel å finne høyt på resultatlistene på disse konkurransene.

Han ler litt når vi lurer på hvordan det er å være en landets beste varebilselgere.

-Vi er vel ganske bra, da. Vi er et lag her på bilsenteret som gjør hverandre gode. Og så har vi de beste produktene, det hjelper mye. Men det hjelper ikke mye å ha gode produkter hvis du gjør en elendig jobb. Ikke omvendt heller, for den saks skyld. Vi har gjort en god jobb mot det lokalene næringslivet i mange år, og det får vi betalt for, mener salgssjefen.

 

Noen til i bakhånd

Konkurransen som resulterte i besøk hos en av de største Mercedes-Benz forhandlerne i Berlin og en av Sprinter-fabrikkene i Ludwigsfelde ble påbegynt 1. september i fjor og avsluttet 31. mars i år. Når turen skal finne sted er ikke helt avklart enda, men salgssjefen tror det blir en eller annen gang i løpet av mai.

-Det er mye som må på plass. Vi må blant annet få audiens i en av fabrikkene til Mercedes-Benz, og det er ikke gjort i en fei, sier han, og røper at han kunne solgt noen flere biler hvis premien hans hadde vært truet.

-Jeg hadde et par til som nesten var klare. Men det er godt å ha noen i bakhånd til neste konkurranse.