Stig Strømstad

Tre sjeldent flotte bruktbiler

-Det er ikke så ofte at vi har tre så flotte bruktbiler i butikken på samme tid. Flotte eksemplarer av Mercedes-Benz GLE og GLC og en velutstyrt og sporty Porche Macan. Dette er ikke hverdagskost!

Det sier bruktbilsjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS, som knapt kan styre sin begeistring over de tre premium-SUV´ene.

 

Mercedes-Benz 350e

-Dette er en fantastisk kjøremaskin med en uslåelig fargekombinasjon og massevis av utstyr. Denne bilen er en kraftig bensinhybrid, som gjør at du kan kjøre elektrisk på småturene mens du slipper å bekymre deg for rekkevidden når du skal på lengre turer. Og med firehjulstrekk kommer du frem dit du vil, sier salgssjef Strømstad, og viser frem en 2018-modell Mercedes-Benz 350e, som ikke har tilbakelagt mer enn 41.500 kilometer.

-Denne bilen har AMG sportspakke, stogtrinn, hengerfeste, det fantastiske lydanlegget fra Burmester, og en mengde annet utstyr. Bilen har flotte fargekombinasjonen Brilliant blue metallic og Saddle brown interiør. Bilen er rett og slett nydelig, mener Stig Strømstad.

 

Lyst til å se alle våre bruktbiler? Klikk her!

 

Mercedes-Benz GLE 300d 4MATIC Premium Plus

-Dette eksemplaret av Mercedes-Benz GLE 300d 4MATIC Premium Plus er rett og slett en luksus-SUV, helt uten kompromisser. Om du er ute etter god plass, sportslig design, tekniske og innovativt interiør, god kvalitetsfølelse, gode kjøreassistentsystemer eller kjørekomfort på champions-league nivå, kan du slutte å lete nå. GLE er bilen som sjekker av i alle boksene, sier Stig Strømstad.

-Dette er en 2019-modell, som ikke har gått mer enn 43.800 kilometer, og som oser av komfort og premiumfølelse. Når også fremkommeligheten står i stil til både utvendig og innvendig design, er dette virkelig en bil for deg som ønsker det lille ekstra. Fremkommeligheten er utvilsomt i egen klasse, og bilen er fantastisk godt utstyrt. Nevnes bør blant annet Airmatic luftfjæring som ikke bare gir deg komfort man kan drømme om, men du får også mulighet til å trekke tilhenger på hele 3500kg. Multibeam lysene vil gjøre kveldskjøringen vesentlig mer behagelig, og Burmester lydanlegget vil gjøre at selv dårlig musikk høres bra ut!

 

Bruktbiler med Stig Strømstad
Stig Strømstad presenterer tre flotte biler.

Porsche Macan GTS

Salgssjef Strømstad liker best å snakke om egne bilmerker og modeller, men han kan gjøre unntak. Som når han viser frem 2018-modellen Porsche Macan GTS, som han mener er en «fantastisk SUV som virkelig byr på kjøreegenskaper i ypperste klasse».

-Når du setter deg inn i dette lekre eksemplaret av en SUV, sitter du høyreist og med god bakkeklaring. Men Porsche har utvilsomt ivaretatt de sportslige kjøreegenskapene, selv i komfortmodus. Her er styringen relativt tung, men presis. Trygghetsfølelsen er enestående selv om du presser litt på gjennom svingene. Og trykker du på sport plus-knappen, får du umiddelbart bekreftelsen på at det faktisk er en perfeksjonert Porsche du kjører! Dette er utvilsomt en bil du kan sluke mange mil med uten at dette på noe som helst vis blir kjedelig!

 

Lyst til å se alle våre bruktbiler? Klikk her!

 

Stig Strømstad

Ta kontakt med Stig Strømstad for mer informasjon eller en uforpliktende prøvekjøring av våre bruktbiler. Tlf 924 36 185 eller på e-post stig@https://kongsvingerbs.no/.