bildet viser salgsperson og bil

Tre hybride stjernebiler med Kongsvingerkortet på kjøpet

Kjøper du bruktbil hos Kongsvinger Bilsenter AS i sommer, får du med et Kongsvingerkort til en verdi av 5.000 kroner på kjøpet. Og bruktbilsjef Stig Strømstad har mange flotte biler i butikken for tiden, blant annet tre svært ettertraktede Mercedes-Benz hybrider.

– Vi ønsker å videreføre suksessen vi opplevde i fjor sommer, ettersom denne kampanjen ble svært godt tatt imot. I tillegg har vi et godt utvalg av brukte biler nå, så her er det noe for de fleste. Og det vi ikke har vil vi som alltid forsøke å skaffe, sier Stig Strømstad.

 Sommerkampanje bruktbiler

Viktig at vi handler lokalt

Det er Byen Vår som står bak Kongsvingerkortet, som ble lansert i 2013, og som kan brukes så å si over alt i Kongsvinger by og i butikker over hele kommunen.

– Kortet har blitt en viktig faktor for den lokale handelen. Det er flott at en bilforhandler tar et slikt initiativ. Med dette bidrar Kongsvinger Bilsenter til å konkretisere støtten til det lokale næringslivet. I disse pandemitider er det viktigere enn noen gang at vi handler lokalt, sier Byen Vår-sjef Uno Arnesen.

Det er daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter AS helt enig i.

– Vi vet at mange ser på nyere bil inn mot sommerferien, og hvis vi kan få solgt våre biler samtidig som vi er med på å sikre omsetning i den lokale handelsstanden, er dette en vinn-vinn situasjon. Pandemien er ikke over, selv om vi er på oppløpssiden. Mange har jobbet hardt for å komme seg velberget gjennom det siste drøye året, og disse aktørene fortjener at vi fortsetter å handle lokalt, selv etter at grensene åpnes og restriksjonene avtar, mener Lars Erik Fremming.

 

Lyst til å lese mer om vår sommerkampanje? Klikk her!

 

En lekker Mercedes-Benz C350e

Nordmenn vil ha hybridbiler til ferien, og det skjønner bruktbilsjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS veldig godt. Flere bilforhandlere melder om lange køer for en pent brukt bil med hybrid drivlinje. Stig Strømstad mener dette er det perfekte framkomstmidlet for lange, behagelige og problemfrie ferieturer.

– Dette er den perfekte kombinasjonen. Du kjører elektrisk på småturene, og slipper alt som heter rekkeviddeangst når du skal på langtur, sier Strømstad og viser frem en lekker Mercedes-Benz C350e.

– Dette er en 2017-modell i romslig stasjonsvognutgave og med en råstilig fargekombinasjon. Selenite grey metallic og grått kunstskinn er rett og slett nydelig på denne bilen. Dessuten er den veldig godt utstyrt og har bare gått 29.000 kilometer, sier den entusiastiske bruktbilsjefen.

– Denne bilen vil gi deg fantastiske kjøreopplevelser i verdensklasse. Hybridfunksjonen vil du knapt legge merke til. Det du vil merke er at en rask tur på nærbutikken vil være helt utslippsfri. Lengre turer, som for eksempel opp til hytta, vil heller ikke være noe problem. De første milene vil du kjøre på strøm, så går den sømløst over til den fossile motoren og du vil oppleve et hyggelig totalt bensinforbruk, sier Stig Strømstad, og fremhever at bilen har viktig ekstrautstyr som luftfjæring, Avantgarde interiør og eksteriør, tilhengerfeste, navigasjon og ryggekamera.

 

 

To strøkne GLC 350e

Bruktbilsjef Strømstad mener Mercedes GLC 350e «rett og slett er en fantastisk bil».

– Er du på utkikk etter en bil med høy bakkeklaring, gode kjøreegenskaper og fremkommelighet i verdensklasse, ja, da er dette bilen for deg. Disse kombinasjonene gjør at du utvilsomt vil elske denne bilen. Kombinasjonen mellom strøm og fossilt går som en drøm. Bilen kombinerer dette på elegant vis. Så her vil en raske småturer være dekket av strøm, mens de lange ferieturene vil bli kombinert mellom både bensin og strøm. Dette gjør at du vil oppleve et hyggelig totalt forbruk, sier Strømstad, som forteller at Mercedes-Benz GLC 350e ble raskt bestselgeren i klassen da den kom på markedet i 2016.

Den gang var det nesten et års ventetid på «kraft-SUV-en med rå ytelse og deilig komfort», som Motor hevdet, og det hører med til sjeldenhetene at Stig Strømstad kan friste med to strøkne eksemplarer i butikken på en gang. Begge bilene er 2018-modeller med beskjeden kilometerstand og solid utstyrsliste, og fargekombinasjoner og AMG-detaljer som gjør bilene til «blikkfang», ifølge bruktbilsjefen. Den ene Canvasite blue, den andre Iridium silver metallic.

– Begge bilene har tilhengerfeste og det du ellers trenger av ekstrautstyr. Den sølvgrå har også soltak og det fantastiske lydanlegget fra Burmester. Her ligger alt til rette for en fantastisk ferietur.

 

Lyst til å se alle våre bruktbiler? Klikk her!

 

Stig Strømstad

Ta kontakt med Stig Strømstad for mer informasjon eller en uforpliktende prøvekjøring av våre bruktbiler. Tlf 924 36 185 eller på e-post stig@https://kongsvingerbs.no/.