Nye bruktbiler hos Kongsvinger Bilsenter

Tre nye bruktbiler tilgjengelig

Det ruller stadig biler ut av portene i Lerkeveien 53 på Rasta i Kongsvinger. Bruktbilsjef, Stig Strømstad, jobber hardt for å tilby de beste bruktbilene i markedet, og nå har vi gleden av å presentere tre nye bruktbiler til våre kunder.

 

-Nesten uansett budsjett så finner vi bilen som passer ditt behov sier Stig Strømstad.

For å vise bredden har han trukket frem tre av bruktbilene som er tilgjengelig akkurat nå.

Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz EQE 43 AMG er noe av det ypperste innenfor elbil-segmentet. EQE 43 AMG er kombinasjonen av Mercedes-Benz luksus og AMG ytelse som er smeltet sammen i en og samme forpakning. Resultatet? En helt rå kjøremaskin med en unik kjøreopplevelse som står i ekte Mercedes-stil.

 

Bilde av brukt Mercedes-Benz EQE

Peugeot Partner

Med Partner har Peugeot skapt en sikker, moderne og funksjonell varebil som også har personbilfølelse. Sammen med klasseledende og drivstoffgjerrige dieselmotorer gjør dette Peugeot Partner til en av de mest attraktive varebilene på markedet.

Bilde av Peugeot Partner

Peugeot 2008

Peugeot e-2008 er en populær elbil i Norge, og ikke uten grunn. Peugeot e-2008 har god kjørekomfort, en stilig, romslig og praktisk kupe med gode mengder både bein- og hodeplass. Den har en oversiktlig og innbydene kjøreopplevelse, med god kraft fra den elektriske motoren, lavt støynivå og imponedernde rekkevidde.

Bilde av brukt Peugeot 2008

Velkommen innom oss eller kontakt en av våre selgere på telefon eller e-post.

Bilde av Mona Sagen

MONA SAGEN

STIG STRØMSTAD

salgsansvarlig bruktbiler

924 36 185
stig@kongsvingerbs.no

Bilde av Stig Strømstad
Daglig leder Lars Erik Fremming

LARS ERIK FREMMING