Bilde av Mercedes-Benz Vito til Innlandet Tre og Betong

To nye Vitoer til Innlandet Tre & Betong AS

Det ruller stadig ut nyttekjøretøyer av merket Mercedes-Benz Vito fra butikken til Kongsvinger Bilsenter AS. Nylig kunne salgssjef Anders Wangen overlevere to sølvfargede eksemplarer til Skarnes-bedriften Innlandet Tre & Betong AS.

Mercedes-Benz Vito er Norges tredje mest solgte varebilmodell, og også her i distriktet er nyttekjøretøy med stjerner i grillen svært populære.

– Dette er en utrolig allsidig, driftssikker, romslig, komfortabel og flott bil. Den kommer i et utall versjoner, og kan settes opp til så å si det formålet du måtte ønske. Dette er rett og slett den beste bilen i sin klasse, sier salgssjef Wangen.

 

Innlandet Tre & Betong AS

fjor var det Mercedes-Benz Vito i en eller annen versjon som med nokså klar margin ble mest omsatt hos Kongsvinger Bilsenter AS. Nylig kunne Anders Wangen levere to sølvfargede Mercedes Benz Vito 119 cdi 4×4 til Innlandet Tre & Betong AS. Tømrer- og murerfirmaet, som tidligere var kjent som HB Bygg AS, driver med alt fra snekkerarbeider og rehabilitering til oppføring av nye boliger, og er også en totalleverandør innen betong- og murerarbeid. Med nye firmabiler og ordrebøker som er godt fylt til langt utpå høstparten, ser fremtiden lys ut for Skarnes-bedriften.

 

Bilde av Mercedes-Benz Vito til Innlandet Tre og Betong
Innlandet Tre & Betong velger kvalitet.

 

Kvalitet i arbeid

– Her er det virkelig snakk om kvalitet i arbeid, som Mercedes-Benz selv sier. Mercedes-Benz Vito er hypermoderne nyttekjøretøy med solid lastekapasitet, trekkraft og gjennomtenkte praktiske løsninger, og med kjøreglede, komfort, sikkerhet og fremkommelighet som en personbil. De nye bilene til Innlandet Tre og Betong AS er topputgaven av Vito. De er utstyrt med automatgear, firehjulstrekk, råsterke dieselmotorer og stort sett det meste og det beste av det som finnes av utstyr til både komfort og nytte, sier salgssjef Wangen.

 

Nye Mercedes-Benz Vito
Nye Mercedes-Benz Vito er rett og slett den beste bilen i sin klasse, ifølge salgssjef Wangen.

Her kan du lese mer om Mercedes-Benz Vito: https://www.mercedes-benz.no/vans/no/vito

 

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 62 82 32 00 for mer informasjon og prøvekjøring!