bildet viser kunde med bil

Tar Kongsvinger med strøm

Et titalls glomdøler har allerede forhåndsbestilt Mercedes-Benz EQC 400 4matic, og køen av prøvekjørelystne vokser for hver dag. En sølvskinnende EQC ble avduket under byfesten på Kongsvinger, og snart er bilen på plass i butikken til Kongsvinger Bilsenter AS. Den nye, elektriske ledestjerna tar Kongsvinger med storm. Og strøm.

– Dette tar fullstendig av. Førstemann skrev kontrakt samme dag som bilen ble lagt ut for salg. Jeg har aldri sett så stor etterspørsel etter en splitter ny bilmodell, sier salgssjef Anders Wangen, som gleder seg til å få EQC`en på plass i butikken.

Les også: Mercedes-Benz med terningkast seks i VG’s biltest.

Favoritt

– Dette er stort for alle oss som jobber med Mercedes-Benz, og en av de meste spennende lanseringene vi har gjort noen gang. EQC er en elektrisk bil helt uten kompromisser. Dette kommer garantert til å bli en favoritt her i distriktet som i landet forøvrig, sier en enda mer enn vanlig entusiastisk salgssjef Wangen.

– Mercedes-Benz EQC har god rekkevidde, et godt utstyrsnivå, konkurransedyktig pris, firehjulstrekk, hengerfeste, og en omfattende utstyrsliste som standard. Kort fortalt det aller meste en moderne elbil skal ha. I tillegg ser den fantastisk ut.

Anders Wangen
Anders Wangen er svært fornøyd med responsen på nye Mercedes-Benz EQC.

En drøm å kjøre

Mens resten av Norge har ventet i månedsvis i spenning på den nye elektriske bilen til Mercedes-Benz, er Anders Wangen er av de få som allerede har fått prøvekjørt EQC 400 4matic, og han er full av begeistring.

– Bilen er en drøm å kjøre. Med over 400 hester er det krefter i massevis, og mye raskere akselerasjon enn du er vant til i en fossil bil. Den er så godt som helt lydløs, og med det velkjente og avanserte 4matic firehjulssystemet, er veigrepet av en annen verden. Denne bilen lar seg ikke stoppe av brøytekanter og isføre. Dessuten er den utstyrt med de nyeste kjøreassistent- og multimediasystemene, som gjør kjøreturen til en ren fornøyelse, forteller Wangen.

Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC imponerer. Her er Anders Wangen og Andreas Molden i dialog med kunde på Byfesten.

Snart på plass i butikken

Mercedes-Benz EQC har vært klar for bestilling siden tidlig på forsommeren, og Anders Wangen gleder seg til å få den elektriske bilen på plass i butikken.

– Vi regner med å ha utstillingsbil på plass i løpet av september, og da skal det heller ikke drøye så lenge før det blir mulig å prøvekjøre bilen, sier salgssjef Wangen, som regner med at de første kundene vil få sin EQC i løpet av senhøsten.

 

Forhåndsbestill prøvekjøring i dag. Klikk her.