bildet viser kunde med bil

Superfornøyd førstegangskjøper Aurora Hellerud Fjeld

Aurora Hellerud Fjeld er i syvende himmel for tiden. Den røde, snertne Peugeoten er som en drøm, og går allerede i rute mellom Øvrebyen videregående skole, Europris i Kongsvinger, og hjemmene på Brandval og i Lia. Det kunne ikke blitt bedre. Jeg er superfornøyd, stråler ungjenta.

 

Bilen er veldig lettkjørt, og praktisk som bare det. Spesielt på det trange kirketorget der vi elevene må prøve å finne en ledig parkeringsplass. Peugeoten er såpass liten at jeg kan smette meg inn overalt, men likevel er den romslig nok til at jeg får med meg det jeg trenger. Og så er den bare rålekker. Helt strøken, ler 18-åringen.

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.

 

Et trygt og godt kjøp

Det nye vidunderet til Aurora Hellerud Fjeld er en knallrød, strøken Peugeot 208 av 2013-årgang.

Stig Strømstad mener Aurora har skaffet seg en kjempeflott bil. Bruktbilsjefen til Kongsvinger Bilsenter AS synes det var gøy at den unge jenta valgte å kjøpe den første bilen hos dem.

-Dette er et trygt og godt kjøp og en veldig fin førstegangsbil. Den har full servicehistorikk, og svært lav kilometerstand til å være en 2013-modell. Denne bilen kommer Aurora til å ha glede av i mange år, mener bruktbilsjef Strømstad, og det tror hovedpersonen selv også.

-Det kunne ikke blitt bedre. Denne skal jeg tviholde på så lenge jeg kan, smiler Aurora Hellerud Fjeld.

 

Lettere for alle. Særlig mamma og pappa

En snerten, lettmanøvrert og driftssikker bil kommer godt med for en 18-åring som går siste året på idrettslinja ved Øvrebyen videregående skole, og som har deltidsjobb på Europris på Kongsvinger ved siden av studiene. Håndballkarrieren fikk en koronaknekk i fjor, men en ung og aktiv jente har nok å henge fingrene i likevel. Førerkortet klarte hun på første forsøk i august, og hun er glad for at hun fulgte rådet fra mor og far og gikk til anskaffelse av sin egen bil.

-Jeg tenkte først at jeg egentlig ikke trenger noen egen bil, men jeg ser jo nå hvor mye lettere det er for alle. Særlig for mamma og pappa, som nå slipper å kjøre meg overalt, sier Aurora, og ler hjertelig.

Aurora Hellerud Fjeld er fornøyd med ny bil
Aurora Hellerud Fjeld er fornøyd med sin nye bil.

Fiksa på alt med et svisj

Det er ikke bare bilen Aurora Hellerud Fjeld er strålende fornøyd med. Hun er full av ros og pene ord om folkene på Kongsvinger Bilsenter AS også.

Utrolig hyggelige mennesker, og veldig imøtekommende. Det kunne ikke blitt bedre. De tok service på bilen med en gang, så vi kunne hente den dagen etter. De fiksa på alt med et svisj.

Det eneste lille skåret i gleden for ungjenta er at hun ikke kan vaske bilen sin enda. Hun fulgte nemlig rådet fra faren og lot den røde Peugeoten få en omgang med lakkforsegling før hun hentet den ut.

-Det er grusvei opp til mamma, og nå som det har vært en del regn og dårlig vær, så blir den litt skitten. Men jeg får smøre meg med tålmodighet et par uker. Bilen er bare kjempelekker likevel.

 

Husker både handelen og bilen med glede

-Jeg kjøpte selv min første bil i dette bygget for mange år siden. Den kjøpte jeg av Stig Hauge, og jeg husker både handelen og bilen med glede, sier daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter AS.

-Vi synes det er skikkelig kult å få være med og hjelpe til i valget av Auroras første bil. Denne bilen kommer hun sannsynligvis alltid til å huske. Nå ønsker vi Aurora lykke til med ny bil. Kjør forsiktig!