Bilde av Anders Wangen på åpen dag sammen med Digerud Varmeservice.

Stor interesse på åpen dag

Det var stor stemning og godt besøk da Digerud Varmeservice inviterte til sitt tradisjonsrike åpent hus den nest siste fredagen i april. Midt i menneskemengden var Anders Wangen i sitt ess. Salgssjefen fra Kongsvinger Bilsenter hadde tatt med seg tre av nyttekjøretøyene sine og kunne fortelle om stor interesse for bilene.

 

-Det er morsomt å være med ute der det skjer noe. Dette arrangementet hos Digerud Varmeservice i Kongeveien har blitt en årlig begivenhet, og det er like hyggelig hvert år. Her treffer jeg både gamle og nye kunder, og det er mange som har lyst til å prøve en av bilene våre, sier Anders Wangen.

 

Stor etterspørsel etter nyttekjøretøy

Mens det har vært stillstand på personbilmarkedet etter avgiftsomleggingene ved årsskiftet er det motsatte tilfellet når det gjelder nyttekjøretøy. Anders Wangen selger varebiler fra Mercedes-Benz som aldri før. Denne solfylte fredagen hadde salgssjefen tatt med seg en Sprinter, en V-klasse og en Vito, og kunne fortelle at det er stor etterspørsel etter alle tre for tiden.

-Det samme gjelder for så vidt Citan, men den hadde vi dessverre ikke i butikken i dag.

Også den linjelekre, elektriske Mercedes EQE ble behørig beundret denne fredagen. Den hadde salgssjefen tatt med «som blikkfang», som han sier.

-Selv om håndverkerne kjøper nyttekjøretøy til jobben, så trenger de også en bil på privaten. Det er mange som har lyst til å prøve denne EQE´en, også.

 

Både næringsliv og private

Anders Wangen kjenner folkene fra Digerud Varmeservice godt. Bedriften har vært en trofast kunde hos Kongsvinger Bilsenter i mange år, og flere av medarbeiderne kjører en Mercedes-Benz også privat.

-Det er bare sånn det er. Når du først har blitt vant til å kjøre en Mercedes, så vil du ikke ha noe annet, ler salgssjefen.

Det er mye arbeidsklær å se på plassen foran lokalene til Digerud Varmeservice denne solrike fredagen, men også en og annen i sivilt antrekk. Det er nemlig ikke bare næringslivet som står på kundelisten til denne tradisjonsrike bedriften, men også landbruk og privatpersoner. De leverer blant annet diesel- og smøreprodukter til entreprenører og bønder, og fyringsolje til både privatpersoner og bedrifter.

Anders Wangen skulle gjerne vært her lenger.

-Det er artig å være ute der kundene er.