bildet viser kunde med bil

Stor interesse for EQV

Siden Kongsvinger Bilsenter AS fikk skilter på sin splitter nye Mercedes-Benz EQV før jul, har demonstrasjonsbilen omtrent ikke stått stille. Ifølge salgssjef Anders Wangen har interessen for den nye, elektriske folkefrakteren vært formidabel.

 

– Alle som har prøvd den skryter voldsomt av denne bilen. Den overrasker med en enorm kapasitet, samtidig som den er lettkjørt som en luksuriøs personbil. Dette er det perfekte elektriske kjøretøyet for storfamilier og alle andre som har behov for å transportere inntil åtte mennesker på første klasse, sier Wangen.

 

Mercedes-Benz EQV
Mercedes-Benz EQV med moderne interiør.

EQV har alt

Og Wangen er ikke alene om å være begeistret for det nyeste elektriske tilskuddet i EQ-klassen til Mercedes-Benz. Bilmagasinet.no, for eksempel, kaller EQV en «grensesprengende elektrisk MPV». «Elbilen for dine, mine og våre, og alle blir fraktet på første klasse», skriver elbil24.no, mens TV2 mener at: «Her får du familie-luksus med superrabatt», og hevder at bilen «langt på vei i en klasse for seg». «Stort batteri og syv komfortable seter gjør Mercedes EQV til en særdeles gunstig folkefrakter.» skriver Dagens Næringsliv.

Salgssjef Wangen er ikke i tvil om at Mercedes-Benz EQV vil bite fra seg på salgsstatistikken også her i distriktet.

– Denne bilen har så å si alt. Den er som en limousin å kjøre, den har plass til alt og alle du kan tenke deg å ta med på tur, og den har kraft og rekkevidde så det holder. EQV har komfort og utstyr i massevis, og alle de avanserte sikkerhetssystemene som Mercedes-Benz er kjent for. I EQV kan du føle deg like trygg som i alle biler med en stjerne i grillen. Når den i tillegg er svært godt priset i forhold til sine fossile søsken, er det all grunn til å forvente at også denne bilen vil bli et vanlig syn på veiene her i distriktet, mener Wangen.

 

Du kan lese mer om Mercedes-Benz EQV ved å klikke her.

 

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 62 82 32 00 for mer informasjon og prøvekjøring!