Bildet viser Stig Strømstad

Stjerner i sikte!

Det er få som har solgt flere bruktbiler her i distriktet enn Stig Strømstad. De siste årene har veteranen og ringreven satt den ene salgsrekorden etter den andre. Aller best trives han når han har et solid utvalg av stjernebiler i butikken på Kongsvinger Bilsenter AS. Det har han nå.

-Det er noe spesielt med Mercedes-Benz. Vi selger stort sett bare strøkne premiumbiler, og det går omtrent like mange brukte Peugeot, men det er litt ekstra stas med bilene med stjerne på panseret. Det oser liksom kvalitet, komfort og luksus av disse stjernebilene, mener bruktbilsjef Stig Strømstad.

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.

Fantastiske kjøreopplevelser i verdensklasse

Det er adskillige kunder og gjester som har stiftet bekjentskap med det blide åsynet til Stig Strømstad opp gjennom årene. Han ler mye og ofte, og kan slå av en fleip om både det ene og det andre, men ikke om alvorlige ting. Når han for eksempel sier at «C 350e vil gi deg fantastiske kjøreopplevelser i verdensklasse», så er det sånn det er.

-Klart det er, det vet alle som har prøvd den bilen. Den vi har fått inn nå, for eksempel. Et flott eksemplar av Mercedes-Benz C350e 2018-modell. En fantastisk kjøremaskin som ikke har gått altfor langt, heller, og med nydelig blå metallic farge. Et røverkjøp av en stasjonsvogn.

-Eller denne Mercedes-Benz A180 Final Edition automat fra 2018. Utrolig morsom, kvikk og rask og lettkjørt bil med lavt forbruk. 7 trinns automat med girhendler på rattet, LED hovedys, ryggekamera, navigasjon og en masse annet. Et røverkjøp, det også.

Bruktbilsjef Stig Strømstad
Bruktbilsjef Stig Strømstad er fornøyd med bruktbilene han har til salgs.

Store ord om stjernebilene

Bruktbilsjef Strømstad forteller at firehjulstrekkere ofte forsvinner ut fra butikken omtrent før de har ankommet.

-Dette er veldig populære biler. Spesielt 4matic-systemet til Mercedes-Benz er fantastisk. Denne GLA´en, for eksempel. Komfort og fremkommelighet i verdensklasse! Kombinasjonen mellom den sterke dieselmotoren på 136hk og firehjulstrekksystemet er helt fantastisk. Dette er en 2018-modell med lav kilometerstand og med en masse utstyr som vil gjøre hverdagen din lettere og mer komfortabel.

Som mange vil vite, er Stig Strømstad usedvanlig begeistret for GL-bilene til Mercedes-Benz. GLA inkludert, og han går ikke av veien for å bruke ekstra store ord om stjernebilene.

– Mercedes GLA har fått fantastisk omtale. Dette er noe vi helt klart kjenner oss igjen i. Man får ikke sagt mange nok ganger hvor fantastisk kjørekomfort denne bilen har. Dette, kombinert med et rått firehjulstrekksystem, gjør at du vil være en trygg trafikant uavhengig av kjøreforhold, sier han, og viser fram en hvit 2015-modell Mercedes-Benz GLA 250 4matic.

-Dette er en meget pen bil som bærer preg av godt vedlikehold og med komplett servicehistorikk fra merkeforhandler. Er du på utkikk etter en bil som har de riktige kombinasjonene, som har fremkommelighet i verdensklasse, ja, da er dette bilen du må se og ikke minst prøve!

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.