bildet viser Kongsvinger Golfklubb og Kongsvinger Bilsenter samarbeider

Ser fram til samarbeide med Kongsvinger Golfklubb

– Vi ser ikke på dette som en ren sponsoravtale, men en samarbeidsavtale. Det er en fin arena for oss der vi kan vise frem noen av de flotte produktene våre, og samtidig samarbeide med en lokal aktør som leverer golffasiliteter i den absolutte norgestoppen.

Det sier daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter, som nylig inngikk en toårig samarbeidsavtale med Kongsvinger Golfklubb.

– Samarbeidsavtalen har mulighet for forlengelse, og vi kommer vi til å være tilstede på golfklubben under deres turneringer og aktivitetshelger. Avtalen er levende, så vi har dialog med klubbleder Daniel Larsson på hvilke aktiviteter de planlegger, og får deretter muligheten til å profilere oss på disse.

Betyr mye

Daglig leder Daniel Larsson i Kongsvinger Golfklubb er ikke overraskende svært fornøyd med avtalen som ble inngått på forsommeren.

– Dette betyr veldig mye for oss. Vi er en liten klubb i en stor verden, og vi setter stor pris på alle gode samarbeidspartnere. Det skjer mye fint i Kongsvinger Golfklubb. Vi har en flott dugnadsånd i klubben, og en bane som er kåret til landets beste i fire år på rad. Det er økende interesse og medlemsbase, og gjestetrykket blir også stadig bedre. Vi har et stort potensial, men vi er fremdeles avhengige av våre gode samarbeidspartnere. Den avtalen vi nå har tegnet med Kongsvinger Bilsenter er vinn-vinn for begge parter. Vi får sårt tiltrengte midler, mens de får anledning til å vise fram sine flotte produkter, sier Larsson.

 

Biler utstilt ved Kongsvinger Golfklubb

Fryd å samarbeide med

– Både Golfbanen og turområdene rundt Liermoen er fantastiske, og hvis vi kan tiltrekke oss kunder også fra andre distrikter som får øynene opp for disse områdene, er det bra både for oss, golfklubben og distriktet.

Det hører selvsagt også med til historien at vi er en lokal bedrift, som gjerne samarbeider med andre lokale foreninger eller bedrifter. Dersom vi som holder til i dette området klarer å samarbeide godt og bidra til felles vekst, er det en vinn-vinn situasjon. I tillegg har vi en god relasjon til Daniel, som er en dyktig og entusiastisk leder av golfklubben, og en fryd å samarbeide med, mener Fremming.