Stig Strømstad

Selger brukte varebiler som aldri før

De fire flotte eksemplarene av Mercedes-Benz Vito forsvant i løpet av årets første to uker, og det samme gjorde den eksklusive varebilen av V-klasse fra samme fabrikant. Men bruktbilsjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS har mer på lager for den som trenger bruktbil med stor bagasjeplass.

 

– Mercedes-Benz Vito er en av de bilene som forsvinner nesten med en gang. Det samme gjør V-klasse. Disse bilene blir aldri lenge i butikken, sier den sympatiske bruktbilsjefen.

– Men det er ingen grunn til å fortvile, for vi klarer nesten alltid å skaffe det kunden ønsker. Så hvis det er en brukt Vito du er på jakt etter, så skal vi alltid få tak i en til deg. Det er forresten en rett rundt hjørnet som jeg venter hit til butikken hvert øyeblikk.

 

En diger Sprinter

-Om det er god plass du er på jakt etter, bør du ta en kikk på den her, sier Strømstad, og viser frem en diger utgave av en nesten ny Mercedes-Benz Sprinter.

– Sprinter er en fantastisk bil i sin klasse. Dette er en arbeidsmaskin som er meget god å kjøre og som tilbyr en komfort langt utover det som er standarden i denne klassen. Det er også en driftssikker og robust bil, som med riktig stell og vedlikehold kan være din arbeidspartner i mange år fremover. Denne bilen har en kraftig dieselmotor, fint utstyrsnivå med blant annet automatgir, ryggekamera, høyt tak og skyvedør på begge sider. Bi-xenonlysene ivaretar både sikt og sikkerhet, og webasto med fjernkontroll er rett og slett en gave å ha på bilen sin gjennom den norske vinteren.
– Denne Sprinteren er tatt godt vare på, og har i tillegg lav kilometerstand. Du vil finne noe bruksslitasje og steinsprut i karosseriet, men det fremstår ikke som sjenerende. Alle servicene er fulgt i henhold til fabrikkens spesifikasjoner.

 

Peugeot Partner med smarte løsninger

For den som ikke har behov for så enormt med lastekapasitet, har Stig Strømstad nå en Peugeot Partner 1,6 BLueHDI 75hk L1 Edition 2018 i butikken.

– Peugeot Partner er rett og slett en fantastisk god bil. Den er både praktisk og lettkjørt, og med den driftsikre og gode dieselmotoren er dette virkelig en bil man kan stole på. Det er god plass i varerommet, men kanskje like viktig er den gode plassen i cockpiten. Her er det flotte forhold for både sjåfør og passasjerer. Peugeot Partner er en treseter, med den fantastisk fine løsningen at det ytterste passasjersetet kan legges ned slik at varerommet blir enda lenger. Denne bilen har også en god DAB+ radio og er selvsagt utstyrt med bluetooth-telefoni og streamingmuligheter av din favorittmusikk.

 

Lyst til å se alle våre bruktbiler? Klikk her!

 

Stig Strømstad

Ta kontakt med Stig Strømstad for mer informasjon eller en uforpliktende prøvekjøring av våre bruktbiler. Tlf 924 36 185 eller på e-post stig@https://kongsvingerbs.no/.