Bildet viser Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsentre

Se tre av våre bruktbiler her

Bruktbiler ruller stadig både inn og ut av Kongsvinger Bilsenter. Bruktbilsjef, Stig Strømstad, presenterer tre gode alternativer i dagens marked.

Mercedes-Benz EQC

Vi har fått inn en flott Mercedes-Benz EQC 400 AMG Line!

Mercedes-Benz er et tyskt bilmerke kjent for kvalitet, komfort og driftsikkerhet. Når Mercedes for fullt skulle satse på elbiler måtte de treffe godt, og EQC ble resultatet. EQC fikk store forventinger, og sto til de grader. Bilen har god rekkevidde, god plass for både passasjerer og bagasje, og en tillatt tilhengervekt på inntil 1800kg.

Peugeot 3008

Peugeot 3008 har et meget godt omdømme og fått fantastiske omtaler. Dette er absolutt noe vi kjenner oss igjen i. Fantastiske kjøreegenskaper med god fremkommelighet, design som er sporty og en fantastisk kjørekomfort.

Peugeot 3008 GT Plug-in-Hybrid er virkelig en bil du trives i, både på korte og lange turer. Med hele 59km rekkevidde (WLTP) vil den hverdagslige kjøringen til enten skolen, butikken eller jobb dekkes av strøm! Når den lengre kjøreturen står for tur vil bilen veksle opptimalt mellom strøm og den fossile motoren for at du som eier skal oppleve et hyggelig forbruk. Her kan du sette kursen mot hytta, aktivere adaptive cruise, sette på favorittmusikken og smile som aldri før!

Peugeot Partner

Med Partner har Peugeot skapt en sikker, moderne og funksjonell varebil som også har personbilfølelse. Sammen med klasseledende og drivstoffgjerrige dieselmotorer gjør dette Peugeot Partner til en av de mest attraktive varebilene på markedet.

Velkommen innom oss eller kontakt en av våre selgere på telefon eller e-post.

Bilde av Mona Sagen

MONA SAGEN

STIG STRØMSTAD

salgsansvarlig bruktbiler

924 36 185
stig@kongsvingerbs.no

Bilde av Stig Strømstad
Daglig leder Lars Erik Fremming

LARS ERIK FREMMING