Mercedes-Benz EQC og Anders Wangen

Salget av Mercedes-Benz EQC er åpnet!

Nye Mercedes-Benz EQC er klar for bestilling og prises fra 616.900,- kr. inkl. levering. Med en rekkevidde på 417 km, hengerfeste, god plass og ekstrautstyr for nær 70.000,- kr. inkludert er dette en totalpakke mange nordmenn har ventet på.

Dette skriver Mercedes-Benz i en pressemelding i dag. Les hele pressemeldingen her.

 

Anders Wangen

Wangen og Fremming svært fornøyde

Salgsansvarlig Mercedes-Benz, Anders Wangen, er svært fornøyd med at nye Mercedes-Benz EQC nå kan bestilles.

Dette er en stor dag for alle som jobber med Mercedes-Benz, og en av de meste spennende lanseringene vi har gjort noen gang. Vi lanserer nå en elektrisk bil uten kompromisser. Den har god rekkevidde, et godt utstyrsnivå, konkurransedyktig pris i sitt segment, firehjulstrekk, hengerfeste; kort fortalt det aller meste en moderne elbil skal ha. I tillegg ser den fantastisk ut!

Daglig Leder, Lars Erik Fremming, utfyller entusiastisk sin kollega:

– Mercedes-Benz har holdt kortene svært tett til brystet på denne modellen. Når jeg nå ser prisen de har havnet på så må jeg si meg svært fornøyd. Dette er noe som vil selge også i vår region.

 

Leveringstid

De første bilene vil ankomme Norge i år, og det store volumet ankommer landet i 2020. For de som har reservert bilen kan man velge om man vil gjennomføre bestillingen sammen med sin forhandler med en gang, eller velge å vente til man får prøvekjørt bilen til da den kommer på sensommeren.

 

Hvordan bestille?

Dersom dette er bilen du har ventet på så må bestillinger gjøres via en ekstern nettside. Denne finner du ved å klikke her.

– Alternativt kan man selvsagt kontakte oss på Kongsvinger Bilsenter så hjelper vi deg hele veien til du sitter i en ny Mercedes-Benz EQC avslutter en fornøyd Lars Erik Fremming.

 

All informasjon finner du på Mercedes-Benz sine egne sider ved å klikke her.