Bildet viser Stig Strømstad med nye bruktbiler

Premiumbiler til gamle priser

Premiumbiler fikk som kjent et solid avgiftshopp etter nyttår. Men bruktbilsjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS selger nesten nye, strøkne og flotte biler til gode, gamle priser.

 

-Mye har blitt dyrere, og det gjelder også biler. Noen av premiumbilene våre har jo fått flere hundre tusen i økte avgifter, men vi har vært forutseende, og fikk registrert både en Mercedes EQS og EQE før nyttår, som du fremdeles kan få kjøpt til gode, gamle priser. Og akkurat nå har vi flere flotte bruktbiler i premiumsegmentet. Her er det massevis av penger å spare, smiler bruktbilsjefen.

 

Bruktbil til salgs Mercedes-Benz EQE
Bruktbil til salgs: Mercedes-Benz EQE 43 4MATIC Premium Plus, Memory, Burmester, Hengerfeste

Må bare oppleves

En nesten ny hyacintrød Mercedes EQE og en enda nyere EQC med samme farge. Ifølge Stig Strømstad er dette omtrent så premium som det kan få blitt med elektrisk motor.

-EQE har et romslig interiør og serverer deg det råeste markedet har å by på innen ytelse og kjøreegenskaper. I tillegg er bilen spekket med teknologiske funksjoner som gjør kjøringen til en behagelig, stressfri og minnerik opplevelse for både sjåfør og passasjerer. Denne bilen er en nydelig 43 4MATIC Premium Plus, med 476 hester, Burmester lydanlegg, hengerfeste, og omtrent alt som finnes av utstyr. En fantastisk bi, rett og slett!

-Med helelektriske Mercedes EQC kan du glede deg til noe helt nytt og interessant. EQC har alt det vi ønsker oss i Norge, rekkevidde på hele 417 km, firehjulstrekk, hengerfeste med tillatt vekt opp til 1800 kg, god bagasjeplass og masse spennende ekstrautstyr. EQC er komfort, kvalitet og heftig kjøredynamikk. Denne bilen er kjøpt ny her hos oss, og må bare oppleves. Den har bare gått 4.500 kilometer, og er så godt som splitter ny!

 

Mercedes-Benz EQC
Bruktbil til salgs: Mercedes-Benz EQC AMG Premium Distronic +, Soltak, Multibeam, 360 ,Skinn

Flere elektriske Mercedes´er

Stig Strømstad har enda en pent brukt Mercedes EQC i butikken.

-Dette er en meget godt vedlikeholdt Mercedes EQC 400 4MATIC, 2021 modell. Dette er en bil med mye utstyr og fantastisk kjørekomfort. Bilen har bare gått så vidt over 42.000 kilometer, og leveres med komplette sommer- og vinterdekk, og resterende nybil-garanti.

Og bruktbilsjefen har enda flere nesten nye elektriske Mercedes´er å vise frem.

– Vi har vært så heldig og fått inn denne lekre 2022-modell Mercedes Benz EQA 250 Progressive, som ikke har gått mer enn 8.400 kilometer. Her har man en dynamikk som man vanligvis finner i kraftige forbrenningsmotorer. Motoren i EQA understreker kraftutviklingen i en moderne elektromotor. Med opp til 428km rekkevidde dekker du alle behov. Med gode og velformede seter er sittekomforten upåklagelig. Dette kombinert med et interiør av svært høy kvalitet, skal det mye til for at du ikke vil elske denne fantastiske bilen.

Stig Strømstad har også fått inn en nesten ny utgave av den elektriske «familiefraketeren» ti Mercedes.

Mercedes EQB er en fantastisk fin elektrisk bil med god plass og hele syv seter. Denne bilen har ikke gått mer enn 2.000 kilometer og her får du kjempekomfort både som sjåfør og som passasjer. EQB har en elektrisk rekkevidde på opptil 419 kilometer (WLTP), kommer med 4MATIC firehjulstrekk og skyvbare bakseter.

 

Noe for enhver lommebok

Bruktbilsjef Stig Strømstad forteller at det er lenge siden han hadde så mange flotte brukte biler i butikken som han har nå.

-Vi har et stort og godt utvalg for tiden, både elektriske, fossile og hybridbiler. Her er det noe for ethvert behov og enhver lommebok. Det er bare å komme innom og se på alle de flotte bruktbilene våre, smiler Strømstad.