bildet viser kunde med bil

Peugeot mot nye høyder

Peugeot har hatt et solid oppsving de siste årene. Nå kommer tre modeller som Andreas Molden og kollegene hans i Kongsvinger Bilsenter AS er sikre på kommer til å sende løvebilene enda høyere opp på salgsstatistikkene.

 

– Dette har vi ventet lenge på. Vi har allerede tegnet flere kontrakter, og nå er de endelig på plass. Disse nye bilene kommer til å bli storselgere, det er jeg hundre prosent sikker på, sier en begeistret salgssjef Andreas Molden.

 

Peugeot e-208
Nye Peugeot e-208 kan prøvekjøres hos Kongsvinger Bilsenter.

Helelektrisk stor småbil

Den nye, elektriske Peugeot e-208 er allerede på plass i butikken. Dette er den første hel-elektriske bilen fra den franske produsenten, og den har fått stående applaus fra en samlet internasjonal motorpresse.

– Bilen er griselekker og råfrekk, mener Molden.

– Dessuten er den mye mer romslig enn du skulle tro. Selv jeg som er en meter og 90 har ingen problemer med å finne meg til rette bak rattet i denne bilen. Den har alt som skal til. Den har et flott utseende, rekkevidde som er mer enn nok for folk flest, og en pris som er konkurransedyktig for å si det forsiktig. Dessuten kjører den som en drøm, og med en vegglader kan den lades opp over natta. Det er bare å bestille prøvekjøring med en gang, smiler Molden.

Andreas Molden
Kontakt Peugeot-ansvarlig, Andreas, på telefon 468 48 643 for mer informasjon og prøvekjøring!

 

Helelektrisk SUV

Andreas Molden synes den nye minste SUV`en til Peugeot er nesten like griselekker som e-208. Fossilutgavene av andre generasjon Peugeot 2008 er allerede på plass i butikken, og selger allerede godt, ifølge Molden. Og til sommeren kommer bilen i elektrisk utgave.

– En kompakt SUV, med elektrisk drivverk og en pris godt under 300.000 kroner, det kan ikke bli feil. Nye 2008 er egentlig bare en litt krympet utgave av kjempepopulære 3008. Den er mye større enn forgjengeren. Det betyr god plass både foran og bak og et mye større bagasjerom.

Peugeot e2008 får det samme batteriet på 50 kWt og den samme motoren på 136 hester som lillebror 208. Rekkevidden til e-2008 oppgis til 310 kilometer.

– Det er 30 kilometer kortere enn lillebror e-208, men likevel mer enn nok for de fleste, mener Molden.

 

Andreas Molden med 3008
Andreas Molden er imponert over Peugeot 3008 plug in hybrid.

Kinderegg av en bil

Peugeot 3008 ble kåret til Arets bil i Europa omtrent før den var ute i butikkene i 2017. Dette var for øvrig første hang den høythengende prisen gikk til en SUV. Siden har den kompakte SUV`en blitt en solid salgssuksess her i regionen som i resten av verden. Og nå venter Molden at salget skal ta seg opp ytterligere, for nå kommer 3008 i kindereggutgave. Det vil si firehjulstrekk, lang elektrisk rekkevidde og motorisering som får Molden til å glise ekstra bredt.

– Dette er noe helt utenom det vanlige. Peugeot 3008 GT Hybrid4 har hele 59 kilometer elektrisk rekkevidde. Med en total effekt på 300 hestekrefter fra tre motorer, er du også sikret effektiv fremdrift, sier Molden, og forteller at batteriet lades opp på 1 time og 45 min med normalladeinntaket på 7,4 kW.

– Firehjulsdriften er alltid tilgjengelig, også i elektrisk modus. Denne bilen er en drøm å kjøre, og er som skapt for våre forhold.

 

På jakt etter ny bruktbil? Se Stig sine favoritter her.