Peugeot e-208

Peugeot e-208: Svært hyggelig pris!

Interessen for Peugeot e-208 har vært strålende, og spenningen har vært stor rundt prisingen av bilen. Nå er prisen sluppet, og mottakelsen er enestående.

Prisen for en Peugeot e-208 starter på 249.580 kroner.

Fremming svært fornøyd

Daglig leder Lars Erik Fremming er svært fornøyd med dagens melding:

Vi hadde håpet på en konkurransedyktig pris, på en bil vi har svært høye forventinger til det. At startprisen skulle bli så fantastisk som dette hadde vi ikke turt drømme om en gang.

– Vi er svært glade for å slippe denne attraktive prisen på helt nye e-208. Fabrikken har funnet en perfekt middelvei mellom motor, rekkevidde på 34 mil og pris. Bilen er dessuten pakket med morgendagens teknologi, ser helt fantastisk ut og kommer til å passe norske kunder svært godt. Dette er en modell vi kommer til å se mye av på veien i tiden som kommer, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen.

e-208

Elektrifisering

Peugeot e-208 er den nye generasjonen elektriske biler fra Peugeot og representerer starten på en kraftig elektrifiseringsbølge av merket. Det betyr at innen 2025, skal alle modeller fra Peugeot leveres i en elektrifisert versjon (helelektrisk, Plug-in eller begge deler).

 

Ta kontakt for mer informasjon om Peugeot e-208 ved å klikke her.