bildet viser kunde med bil

Peugeot e-2008 blir den nye storselgeren

Peugeot e-2008 har fått overstrømmende mottakelse over hele verden. Motorpressen spår at den nye, franske el-SUV`en blir en storselger. Det er også Peugeotsjef Andreas Molden hos Kongsvinger bilsenter AS helt sikker på.

 

Vi fikk bilen hit til butikken i midten av juni. De som prøvekjørt den nye Peugeot e-2008 er over seg av begeistring, sier Molden, og forteller at de første kundene kan vente å få bilen i månedsskiftet juli/august.

Peugeot e-2008 - Testvinner
Midt i blinken for norske bilkjøpere, sier Dagbladet. Vi er helt enige!

Terningkast seks

«Midt i blinken for norske bilkjøpere», mener Dagbladet, som gir bilen terningkast seks. Elbil24.no nøyer seg med en femmer, men hevder at «når plass, egenskaper og pris stemmer overens, ja da er det duket for en potensiell storselger». Også BilNorge er begeistret: «Det beste med 2008 er hvor morsom bilen er på veien og hvor komfortabel den er både å sitte i og kjøre. Nettopp hvordan plass, pris og komfort spiller sammen mener jeg at gir e-2008 potensial til å bli en av bestselgerne i 2020.»

 

Mye bil for pengene

Heller ikke Peugeotsjef Andreas Molden hos Kongsvinger Bilsenter AS sparer på superlativene når han snakker om den nye elektriske kompakt-SUV`en til det franske løvebilmerket. Han er ikke et sekund i tvil om at e-2008 kommer til å bli en bestselger også her i distriktet.

– Dette er jo sinnsykt mye bil for pengene. Dette er en super pendlerbil, samtidig som den krysser av alle de viktigste boksene til en aktiv familie. Det er god plass, du kommer langt, den har litt mer komfort og høyere sittestilling, og den har upåklagelig framkommelighet. Denne bilen er perfekt for en sporty og aktiv familie, mener salgssjefen.

 

Peugeot e-2008
Peugeot e-2008 kan prøvekjøres hos oss. Prøv da vel!

Truffet blink

Andreas Molden er ikke alene om å synes at Peugeot har truffet blink med formgivningen av sine nye elektriske modeller.

«Det er bare å venne seg til klørne i den karakteristiske lyssignaturen til Peugeot. Omsider kommer franskmennene med en modell som vil klore seg fast på salgstoppen», mener bladet Motor, og fortsetter: «Designet med den nevnte symbolikken i lyssignaturen, de muskuløse linjene og kraftige hjulene, det særpregete interiøret – og det vi mener er en meget vellykket kombinasjon av kjøreglede og komfort.»

Også Finansavisen roser Peugeot e-2008: «Den har riktig størrelse, og et tøft utseende som passer rett inn i mellomstørrelse SUV-klassen.» «Interiøret, komfort, støynivå og gøyale knapper holder fint mål, sammenlignet med konkurrentene.»

– Det er ingen tvil om at Peugeot lager fantastisk gode biler for tiden. e-2008 oppleves som en veldig moderne bil, og franskmennene har virkelig vært på ballen med på utvendig og innvendig design.

 

Andreas Molden
Kontakt Peugeot-ansvarlig, Andreas, på telefon 468 48 643 eller e-post andreas@https://kongsvingerbs.no/, for prøvekjøring og mer informasjon!