Peugeot 5008 setter en ny standard i klassen

Peugeot 5008 er bedre og mer praktisk enn sin forgjenger. Med 7 individuelt regulerbare seter, elegante og høyteknologiske i-Cockpit og det nyeste innen kjøreassistentsystemer, har 5008 blitt en allsidig og praktisk SUV som setter en ny standard i klassen.

«Det er viktig at det ser bra ut både utvendig og innvendig», sier en spent Lars Erik Fremming, daglig leder for Kongsvinger Bilsenter AS. Han gleder seg stort til 31. august når nye 5008 står klar i butikken.

5008 er en større utgave av 3008, bilen som ble kåret til Årets Bil i 2017. Den er både kraftig og smidig, med fine kjøreegenskaper som den aktive føreren kommer til å sette pris på. Som en bonus er det mer enn nok plass til storfamilien. Den tilbyr perfekt kombinasjon av sporty SUV og en romslig 7-seters familiebil. Avansert teknologi og smarte løsninger er en selvfølge.

«Vi opplever forhåndsbestillinger og køtendenser før lansering av 5008, og det er ikke så vanlig når det gjelder Peugeot», fortsetter Lars Erik. «Det viser at 5008 er en riktig bil for det norske markedet».

Avansert utstyr

Den nye familiebilen får moderne sikkerhetsutstyr som avansert skiltgjennkjenner med anbefaling av hastighet, Active Safety Brake med avstandsvarsling, Aktiv filskiftevarsler og Blindsonevarsler. Dermed skal du og dine passasjerer føle seg trygge i trafikken. For å øke komforten har man også tilgang til adaptiv cruisekontroll med stoppfunksjon og systemer som hjelper deg å manøvrere og parkere.

Motorutvalget er riktig for norske kunder, og man kan velge mellom bensin og diesel. Bensinversjonene er 130 hk og 165 hk, mens dieselversjonene kommer med 120 hk og 180 hk.

Designet er tiltrekkende, alt fra front- og baklykter til de kromede takrailsene og moderne formede felgene. Linjene er strukket i forhold til 3008, og selv om den mindre 3008 også ser bra ut, kan man absolutt si at lengden gjør 5008 godt. Utbygde hjulhus og store felger er for øvrig med på å gjøre 5008 robust og tøff.

Interiør

Innvendig bidrar iCockpit til moderne og innovativ instrumentering. Få knapper med mye av informasjonen i skjermer foran føreren og i midten på dashbordet. Skjermene er av den beste kvalitet, og informasjonen er lettlest. Med en bruk som også er innovativ, vil den moderne familien finne seg godt til rette i nye 5008. Om man velger det påkostede HiFi-anlegget fra Focal, kan man nyte lyden fra 10 høyttalere tilpasset kupeen i 5008. Er det nødvendig å si at dette anlegget gjengir en fantastisk lyd?

Prisene er gunstige og starter på 329 900 kroner for manuell og 369 900 kroner for automat. Det er mange muligheter for individuelle tilpasninger, for både motorer, girkasser, fargevalg og utstyr.

Nå er den her og kan oppleves hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

KONTAKT OSS