Bilde av Stig Strømstad sittende i en bil

Pent brukte premium firehjulstrekkere

Lei av å baske med snøen? Stig Strømstad har løsningen for deg. Nå har bruktbilsjefen til Kongsvinger Bilsenter AS mange flotte firehjulstrekkere i butikken med både elektriske, hybride og fossile drivlinjer.

 

-Fantastiske biler, alle sammen. Disse bilene spiser snø til frokost, gliser Strømstad.

 

Premium arbeidshester

Ifølge bruktbilsjef Strømstad er Mercedes-Benz V-Klasse en helt unik bil, og han er synlig begeistret over den svært godt utstyrte 2022-modellen V300 A2 Avantgarde som han nylig fikk inn i butikken.

-Utvendig er det lite som skiller denne fra en vanlig Vito, men innvendig er bilen på et nivå ingen andre varebiler kan matche. Her oser det luksus! Bilen har et oversiktlig og komfortabel sittestilling, og setene er veldig komfortable. Både fører- og passasjerstolene er elektrisk justerbare, med minne! Det er det ikke mange varebiler som har. Bilen har det oppgraderte Burmester surroundanlegget, som gir virkelig god lyd og koppholdere, som det er både varme og kjøling i. Dette gjør at du kan holde kaffen varm og vinteren, og vannet ditt kaldt om sommeren. Alt i alt er dette en særdeles godt utstyrt V-Klasse, som det oser luksus av! Luksusen som Mercedes-Benz personbiler, bundet godt sammen med de praktiske egenskapene til Vito, gjør dette til en unik bil som byr på det beste fra begge verdener, sier Stig Strømstad, som også kan friste med to tre år gamle eksemplarer av X-klasse.

Bilde av Mercedes-Benz X-Klasse

-X-Klasse var Mercedes-Benz sin debutmodell innen pick-up segmentet. Dette er ekte arbeidsbiler med stor trekkraft og tilhengervekt, men samtidig med komfort og kjøreopplevelser som er Mercedes-navnet verdig. Begge disse bilene har en 2,3 liter dieselmotor som yter hele 190 hk. Denne kraften leveres til hjulene via en komfortabel og driftsikker syvtrinns automatkasse. Bilene er naturligvis også utstyrt med firehjulstrekk som sikrer god framkommelighet.

Elektriske stasbiler som ikke er redd for snø

Ifølge Stig Strømstad er Mercedes EQC 400 en elbil som er skapt for norske forhold. Nå har han tre pent brukte i butikken. To av dem er 2020-modeller mens den tredje er registrert i 2022.

– Med en rekkevidde på inntil 417 kilometer, god bagasjeplass, firehjulstrekk og tilhengerfeste med tillatt vekt opp til 1800 kilo, tilfredsstiller Mercedes EQC de fleste behov. Disse bilene tilbyr komfort, kvalitet, toppmoderne ekstrautstyr og heftig kjøredynamikk i en helt egen klasse.

Skulle du ha behov for enda mer elektrisk rekkevidde, komfort og plass, kan Stig Strømstad også friste med nesten nye SUV-utgaver av Mercedes EQE og EQS.

-Dette er rett og slett det råeste markedet har å by på innen ytelse og kjøreegenskaper. Disse bilene er spekket med teknologiske funksjoner som gjør kjøringen til en behagelig, stressfri og minnerik opplevelse for både sjåfør og passasjerer. Med en elbil fra Mercedes forserer du brøytekantene med stil og ypperste eleganse.

Stig Strømstad med Mercedes-Benz EQB
Ta kontakt med Stig Strømstad for mer informasjon eller en uforpliktende prøvekjøring av våre bruktbiler.
Tlf 924 36 185 – eller epost
stig@kongsvingerbs.no