Stig Strømstad viser frem brukt Peugeot 2008

Pent brukt Peugeot 2008

Når det kommer en kunde bort til Stig Strømstad og spør om en bil med høy sittestilling, automatgear og bensinmotor, vet salgssjefen presis hva han skal svare: Peugeot 2008. Og akkurat nå står det tre strøkne eksemplarer hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

– Dette er de perfekte by-SUV`ene. Disse bilene har nydelig komfort og massevis av utstyr. Selv om bilen er forholdsvis kompakt, er det er god plass både innvendig og i bagasjerommet. 2008 har typisk høy bakkeklaring og sittestilling. Kort sagt er dette veldig fine biler, hevder salgssjef Strømstad.

 

Pent brukt og lav kilometerstand

Peugeot 2008 er en av de mest populære bilene i klassen, og Stig Strømstad har solgt adskillige eksemplarer av den lille, franske SUV`en. Så stor er etterspørselen her i distriktet, at Strømstad og kollegene hans hos Kongsvinger Bilsenter for et par år siden kjøpte nesten alle nyere Peugeot 2008 som ble lagt ut for privat salg i hele landet.

– Det er en stund siden vi har hatt noen av disse her i butikken, men nå har vi faktisk fått inn ikke mindre enn tre av denne modellen. Alle tre er pent brukte og med lav kilometerstand. Her er det mye bil for pengene, mener Strømstad.

 

Klikk her for å se alle våre bruktbiler!

 

Massevis av bil for pengene

Peugeot 2008 ble en umiddelbar folkefavoritt da den kom hit til landet i 2013. «En superpraktisk SUV», skrev VG og magasinet Motor mente at «Den er barsk som en firehjulstrekker, men rimelig og komfortabel.» Etter at bilen fikk en ansiktsløfting i 2016, var motorjournalistene over seg av begeistring. «Jeg synes nye 2008 har fått et svært stilig utvendig design!», skrev nybiltester.no.

Stig Strømstad har nå tre av disse ansiktsløftede norgesfavorittene i butikken.  En sølvfarget 2016-modell, en svart fra 2016 og en burgunderrød som bare er tre år gammel.

– Her får du virkelig massevis av bil for pengene, så det er bare å bestille prøvetur med en gang, smiler bruktbilsjefen.

 

Stig måtte avbryte intervjuet da det tilfeldigvis kom en kunde som ønsket å se avbildet Peugeot, og en time senere var bilen solgt! Men fortvil ikke, det er fortsatt 2 igjen – og flere på vei inn.

Her er to flotte bruktbiler på vårt lager for rask levering:

Mercedes-Benz B-Klasse

Mercedes-Benz B-Klasse, 2017-modell, 48 000 km, pris kr 175 000,-

Se annonsen på finn.no ved å klikke her.

 

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC, 2017-modell, 78 800 km, pris kr 499 000,-

Se annonsen på finn.no ved å klikke her.