På jakt etter en sprek bil?

Peugeot har to fantastiske elbiler for rask levering. Peugeot e208 og Peugeot e2008 har fått strålende tilbakemeldinger internasjonalt, nasjonalt og ikke minst lokalt. Er du på jakt etter en sprek bil anbefaler vi en titt på disse to storsjarmørene!

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Peugeot e208 – Stor kjøreglede, lite strømforbruk

Den nye, helelektriske franskmannen har sjarmert en hel bilverden, og høster nysgjerrige og beundrende blikk også her oppunder festningsmurene på Kongsvinger. Bilen har nok av karakteristiske og lett gjenkjennelige elementer, blant annet e-logo og Peugeot-løve med fargespill, grill i samme farge som karosseriet, hjulbuer i glanset sort og 17-tommers diamantslipte aluminiumsfelger.

– Griselekker, mener testpilot Andreas Molden.

– Ikke rart at denne ble kåret til Årets bil i Europa.

Les mer om Peugeot e208 i vårt intervju med Andreas Molden ved å klikke her.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Peugeot e2008 – Midt i blinken for norske bilkjøpere

Peugeotsjef Andreas Molden hos Kongsvinger Bilsenter AS sparer ikke på superlativene når han snakker om den nye elektriske kompakt-SUV`en til det franske løvebilmerket. Han er ikke et sekund i tvil om at e-2008 kommer til å bli en bestselger også her i distriktet.

– Dette er jo sinnsykt mye bil for pengene. Dette er en super pendlerbil, samtidig som den krysser av alle de viktigste boksene til en aktiv familie. Det er god plass, du kommer langt, den har litt mer komfort og høyere sittestilling, og den har upåklagelig framkommelighet. Denne bilen er perfekt for en sporty og aktiv familie, mener salgssjefen.

Les mer om Peugeot e2008 i vårt intervju med Andreas Molden ved å klikke her.

Kontakt Andreas for mer informasjon og prøvekjøring! Andreas Molden – mob. 46 84 86 43 – andreas@kongsvingerbs.no

Andreas Molden og Peugeot e2008

Er du på jakt etter en ny bruktbil så finner du vårt utvalg ved å klikke her.