Kongsvinger bilsenter AS inviterte gode kunder og venner til isbanen på Golsfjellet 26. og 27. februar

På glattisen

Piggdekkene fikk kjørt seg da Kongsvinger Bilsenter AS inviterte gode kunder og venner til isbanen på Golsfjellet 26. og 27. februar. 

 

Det var kundemottaker Mirzet Mahmuljin og bruktbilsjef Stig Strømstad som var reiseledere, og de kan fortelle om en knirkefri og innholdsrik opplevelse.

 

Kongsvinger bilsenter AS inviterte gode kunder og venner til isbanen på Golsfjellet 26. og 27. februar

Ga mersmak

Bilbransjen har for lengst oppdaget Tilsleiafjorden på Golsfjellet. 900 meter over havet er forutsetningene perfekte for isbanekjøring. Så snart forholdene tillater det, brøytes det opp tre utfordrende og velpreparerte isbaner med en samlet lengde på over ni kilometer. I tillegg ryddes det to mindre baner og en rekke momentbaner. Ifølge IceDrive Events skal dette sørge for «fartsfylte opplevelser av ypperste klasse».

– Det er første gang vi er her oppe, men dette ga virkelig mersmak, sier Mahmuljin og Strømstad.

Sjekk hvilke bruktbiler vi har inne nå – Klikk her!

Mange store smil

Det var ikke heftige AMG`er og andre supersportsbiler som sto klar på isen disse februardagene. Tvert imot, nær sagt, var det Citaner, Vitoer og andre varebiler som skulle testes. Gjestene var nemlig noen av de største varebilkundene til Kongsvinger bilsenter AS, og ifølge Mahmuljin og Strømstad var det mange store smil å se på vinterkalde Golsfjellet.

– Alle var storfornøyde. Det var både hyggelig og et gjennomført proft opplegg. Vi fikk prøve alt fra drifting og bremsing til israce med varebilene. Og bilene fikk kjørt seg. Det lå en del støtfangere i brøytekantene rundt på banen.

 

Les om helt nye elbilen Peugeot e-208 her.