bildet viser kunde med bil

Olympisk mester til Kongsvinger Bilsenter

– Det er ikke hver dag vi får en vaskeekte olympisk mester på laget, sier daglig leder Lars Erik Fremming, som ønsker Andreas Molden velkommen og lykke til hos Kongsvinger Bilsenter AS.

Han var et av landets største langrennstalenter, med gull i ungdoms-OL i 2012 som høydepunktet på merittlisten. Da snakket mange om den nye Northug. En karriereødeleggende prolaps, en nestendrukningsulykke, og syv år senere skal Andreas Molden i stedet ta Peugeot til nye høyder hos Kongsvinger Bilsenter.

 

OL-gull

19. januar 2012. Ungdoms-OL i Innsbruck. Andreas Molden går helt til topps i sprinten. Den 18 år gamle skogbygdingen, som går for Nes Ski, var suveren i prologen som han vant med halvannet sekund ned til andremann. I kvartfinalen ble det seier, det samme i semifinalen, og da det hele skulle avgjøres i finaleløpet var han ustoppelig der også.

– Dette var en sprintløype som passet meg veldig bra, og det var i den siste bakken jeg avgjorde det i hvert heat og i finalen. Det er helt rått og føles ubeskrivelig. Men jeg hadde en god følelse i hele dag, sa Andreas Molden etter gulløpet.

 

Resultatorientert

Juni 2019. Andreas Molden har sin første dag hos Kongsvinger Bilsenter AS. Han elsker å prate med folk, og har alltid hatt lyst til å drive med bil. Etter noen år som skismører på kombinert- og skiskytterlandslaget har den unge Skarnesmannen lyst på nye utfordringer.  Bilsalg må være den perfekte kombinasjonen.

–  Jeg fikk se denne stillingsannonsen, og tenkte at det skader jo ikke å prøve. Jeg ble glad da jeg ble innkalt til første og annengangsintervju, og enda gladere da Lars Erik ringte og sa jeg fikk jobben, smiler Molden.

– Jeg er et fryktelig resultatorientert menneske, og elsker å konkurrere. Jeg har alltid hatt et mål om å bli best, og når jeg ikke lenger kan bli det i skisporet, får jeg heller forøke å få det til i bilbransjen. Og miljøet her er helt fantastisk.

 

Du vil kanskje også lese: Nytt utstillingslokale i Kongssenteret

 

En løvebil for alle

Andreas Molden har et godt forhold til Peugeot fra ungdomstiden. Det kommer godt med nå. Det er nemlig løvebilene han i første rekke skal jobbe med hos Kongsvinger Bilsenter.

– Fattern hadde en 406 for mange år siden. Den fikk jeg arve da jeg ble 18 år, og det var en flott bil. Utrolig god å kjøre. Franskmennene er flinke, og nå skjer det så mye spennende med Peugeot. De har et bredt og godt utvalg, og du får ekstremt mye for pengene. Det finnes en løvebil for alle, sier den ferske bilselgeren, som til daglig kjører en nesten ny 508.

– Denne bilen er helt magisk. En premiumfølelse som du skal lete lenge etter.

 

Se våre bruktbiler ved å klikke her.

 

Svak for idrettsfolk

Lars Erik Fremming legger ikke skjul på at han setter pris på Moldens konkurransebakgrunn.

– Jeg må innrømme at jeg er litt svak for idrettsfolk. Ofte tåler de å bli målt og sekundert, tåler litt takhøyde og ikke minst vet de at man må stå på for å nå målene sine! En olympisk medalje har ikke kommet av seg selv, men det gjør det faktisk ikke om du vil lykkes i jobben din heller, understreker Fremming.