Bilde av Lars Erik Fremming og nye e2008

Nye Peugeot e-2008: Brakdebut på sjefens gamle hjemmebane

Søndag 10. september. Fotballens festdag på Gjemselund. Strålende vær. Kongsvinger Bilsenter-fanen blafrer i sommertemperaturbris. Lars Erik Fremming er i storform. Han har nettopp presentert det nyeste tilskuddet på laget; en oppgradert og ansiktsløftet elektrisk Peugeot 2008. Nykommeren er omtrent like populær som fotballen i Kongsvingerregionen denne festdagen.

 

-Dette er så gøy. Alle ungene som koser seg med fotballen, og barn og voksne som koser seg på og rundt banen. Jeg er glad for at vi på bilsenteret kan være med å støtte opp under en klubb og et arrangement som dette, sier Lars Erik Fremming, som i tillegg til sine mange sesonger som aktiv KIL-spiller og et synlig forbilde for morgendagens fotballhelter, også sitter i styret i KIL Fotball og er trener for et av klubbens jentelag.

 

Bedre utholdenhet og enda raskere

Så var det brakdebuten: Den franske, elektriske storselgeren Peugeot e-2008 har kommet i helt ny og oppgradert utgave. Utseendet er blitt enda friskere, motoren blir betydelig sterkere og rekkevidden øker med nesten 20 prosent.

-En spennende og attraktiv bil har blitt enda bedre. Den har fått bedre utholdenhet og blitt enda raskere. Peugeot e-2008 er et verdifullt tilskudd til laget vårt, og vi har store forventninger til franskmannen i tiden som kommer, smiler fotballmannen og bilsentersjef Fremming.

 

Enda mer attraktiv

Peugeot e-2008 er en SUV i kompaktklassen, som er stor nok til å frakte en liten familie, men kompakt nok til å være lettmanøvrert i bytrafikken. De tre siste årene har bilen vært en stor salgssuksess, både ute i den store verden og her i distriktet. Lars Erik Fremming regner med at den oppgraderte versjonen vil gjøre bilen enda mer attraktiv i årene som kommer.

-Motoren yter nå 156 hestekrefter, som er 20 mer enn den forrige. Rekkevidden er økt fra 345 til 406 kilometer, og bilen har fått nye designelementer både utvendig og på innsiden, sier Lars Erik Fremming, som er sikker på at denne bilen kommer til å bli enda mer populær enn forgjengeren.

 

-Det er bare å bestille prøvetur med en gag. Dette er en utrolig praktisk, morsom og snerten bil.

 

Du kan lese mer om nye Peugeot e-2008 ved å klikke her.

Bilde av Mona Sagen

Ta kontakt med Mona Sagen for mer informasjon om nye Peugeot e2008.

Tlf 918 32 796 eller på e-post mona@kongsvingerbs.no