Nye Peugeot 308

Nye Peugeot 308 vekker oppsikt

For syv år siden vant Peugeot 308 den prestisjetunge prisen «Car of the Year» i Europa. Nå kommer oppfølgeren med enda mer utstyr, nye motorer og nytt og heftig design. Andreas Molden hos Kongsvinger Bilsenter AS er sikker på at den nye bestselgeren vil vekke oppsikt også her i distriktet.

Dette er også den første bilen som kommer med Peugeots nye logo som viser et skjold med et løvehode.

Dette tror jeg kommer til å bli sinnsykt bra. Selv om det går an å kjenne igjen slektskapet fra de tidligere generasjonene, er det snakk om en helt ny bil med en helt ny teknologi, sier Andreas Molden, som mener nye Peugeot 308 er «helt konge».

 

Ladbare favoritter

Peugeot er i vinden som aldri før, og den franske «løvebilen» er mer populær enn noensinne. 208 og 2008 toppet salgslistene i Europa på vårparten i år, og også 3008 var inne på listen over de 10 mest populære bilmodellene i vår del av verden.

-Vi har solgt masse Peugeot de siste årene. Ikke minst de elektriske utgavene av 208 og 2008 er svært populære. Men også hybridbilene selger godt. Jeg leverte en råtøff 3008 i hybridutgave her om dagen, sier Molden, som synes det er et stort pluss at nye 308 blir å få med hybrid teknologi.

-I ladbar utgave kommer nye 308 i to versjoner med enten 180 eller 225 hestekrefter. Og selv om bilen også kan leveres med både bensin- og dieselmotorer, er det liten tvil om det er hybridene som kommer til å bli favorittene også her i distriktet, mener Molden.

 

Nye Peugeot 308
Nye Peugeot 308 er rålekker!

Komfort og kjøreegenskaper i toppklasse

Nye Peugeot 308 er satt sammen på en ny versjon av EMP2-plattformen, noe som gjør den sterkere, større og langt mer moderne med teknologiske løsninger som en ny i-Cockpit som inkluderer i-Connect og flere førerassistenter. Bilen har også fått et helt nytt design, og kan leveres både som tradisjonell kombi og romslig stasjonsvogn. Andreas Molden synes bilen er «rålekker».

-Peugeot er blitt kjent for stilig design, og nye 308 er ikke noe unntak. Den splitter nye logoen er rett og slett kjempetøff. Denne bilen kommer til å treffe veldig mange. Og komforten og kjøreegenskapene er i toppklasse. Peugeot selv sier at nye 308 skal tilby noe ekstra, og det er lagt stor vekt på å få støynivået ned. Den har for eksempel tykkere glass i siderutene. I vinterhalvåret kan man nyte oppvarmet frontrute og ratt, og klimaanlegget har fått et nytt luftrensesystem som overvåker luftkvaliteten i bilen. Fra utstyrsnivå GT renser det også ut partikler og lukt. God lyd sikres med et Focal stereoanlegg med 10 høyttalere koblet til en forsterker på 690 watt. Sikten fremover besørges av LED Matrix frontlys som hele tiden tilpasser seg forholdene.

 

Svært konkurransedyktig

Andreas Molden håper å se den nye franske bestselgeren i butikken i løpet av senhøsten. De de første kundene vil få sin nye Peugeot 308 mot slutten av året dersom leveringsutfordringene avtar.

Innstegsmodellen koster fra 289.900 kroner, og hybridene starter på 359.900. Det er rett og slett utrolig mye bil for pengene!

 

 

Andreas Molden

Kontakt Andreas for mer informasjon og prøvekjøring! Andreas Molden – mob. 46 84 86 43 – andreas@https://kongsvingerbs.no/