M & R Bad A/S

Nye firmabiler til nystartet baderomsfirma

 – Dette er jo verdens beste varebiler. Og når vi i tillegg får så god service her hos Kongsvinger Bilsenter, var vi aldri i tvil om at det måtte bli Mercedes Benz Vito, sier Marius Sagen og Richard Nabben.

På den første arbeidsdagen i det nye året kunne de to erfarne baderomsentrepenørene hente ut hver sin splitter nye Mercedes Benz Vito 119 cdi 4×4 med firmalogo i refleksfarge og velutstyrt som rullende både kontor og verksted.

 

Ser lyst på fremtiden

Sagen og Nabben er de to hovedpersonene i den nystartede baderoms- og rørleggerbedriften M & R Bad A/S. Men selv om bedriften er sylfersk, har de to til sammen over 40 års erfaring i bransjen, og et sted mellom 300 og 400 baderom på samvittigheten i Kongsvinger og omegn. Sagen og Nabben har allerede flere oppdrag på ordreblokka, og har stor tro på fremtiden til sitt nystartede firma.

– Den store utbyggingen i Kongsvinger skjedde på 60- og 70-tallet, og det er en mengde baderom her i byen som er overmodne for renovering.  Vi er spesialister på totalrenovering av bad og våtrom, og vi tar ansvar for hele prosessen fra skisse til ferdigstillelse, forteller de to ferske bedriftseierne.

 

Kvalitet i arbeid

De to har også årevis av erfaring med både Mercedes-Benz Vito og Kongsvinger Bilsenter, og er fulle av lovord om begge.  Og ifølge salgssjef Anders Wangen hos Kongsvinger Bilsenter er de nye firmabilene til Sagen og Nabben noe av det beste som er å få tak i.

– Her er det virkelig snakk om kvalitet i arbeid, som Mercedes-Benz selv sier. Disse bilene er hypermoderne nyttekjøretøy med solid lastekapasitet, trekkraft og gjennomtenkte praktiske løsninger, og med kjøreglede, komfort, sikkerhet og fremkommelighet som en personbil. De nye bilene til M & R Bad A/S er topputgaven av Vito. De er utstyrt med automatgear, firehjulstrekk, råsterke dieselmotorer og stort sett det meste og det beste av det som finnes av utstyr til både komfort og nytte, sier Wangen, som ønsker Sagen og Nabben lykke til med både biler og firma.

 

På jakt etter ny firmabil? Kontakt oss på 62 82 32 00 eller benytt vårt kontaktskjema.