Nye A-Klasse imponerer. Veldig!

Nye Mercedes-Benz A-Klasse snur opp ned på hva som kan forventes av komfort og teknologi i kompaktklassen. Med det nye brukergrensesnittet MBUX tilgjengeliggjøres en rekke funksjoner som tidligere var forbeholdt luksusklassen, og alle modellvarianter kommer med helt nyutviklede motorer. Mer sporty og med mye bedre plass.

Sjefen er imponert

Daglig leder Lars Erik Fremming er imponert over den nye A-klassen:

-Imponerende? Ja! Kjøreopplevelsen – Like imponerende. Bilen nærmer seg norgeslansering, og vi gleder oss til å få våre introbiler til Kongsvinger. Det nye infotainment-systemet er et imponerende skue i seg selv, og du blir ikke mindre imponert etter å ha testet det.

Jeg har selv vært i Spania og fått prøve både bilen og systemene, og etter den turen føler jeg meg veldig trygg på at dette er en bil som markedet vil la seg imponere over.

Kort oppsummert er nye A-Klasse sportslig, elegant, og langt romsligere enn sin forgjenger. Den tilbyr det siste av moderne utstyr, med blant annet berøringsskjermer, touchbetjening på rattet og to store 10,25″ multimedieskjermer som tilvalg. Cruisekontrollen kan også nå tilbys som adaptiv, med flere tilleggsfunksjoner tilgjengelige. Som om ikke det var nok innehar bilen kunstig intelligens (A-I), så nå kan du rett og slett snakke med bilen din. Bilen fremstår rett og slett som topp moderne, og legger lista høyere enn noen gang i dette segmentet.

 

Broom: Mercedes med innovasjon til folkelig pris

TV2 sparer heller ikke på godordene om A-klassen:

-Rå skjermer

-Merk deg betegnelsen MBUX

-Slik setter de ny standard – men det beste ser du ikke …

Les hele artikkelen her: Broom på TV2

MBUX – Mercedes-Benz User Experience

Nye A-Klasse er den første Mercedes-Benz-modellen som har det helt nye multimediesystemet MBUX – Mercedes-Benz User Experience. En unik egenskap ved dette systemet er evnen til å lære takket være kunstig intelligens. MBUX kan individualiseres og tilpasses ulike brukere. Ambisjonen er å skape en følelsesmessig forbindelse mellom bilen, sjåføren og passasjerene.

Kontakt oss for mer informasjon på telefon 62 82 32 00, via vårt kontaktskjema, eller stikk innom oss for en hyggelig bilprat.