Bilde av Stig Strømstad - bruktbilsjefen

Ny bruktbil i sommer?

Bruktbiler kommer og går kontinuerlig hos Kongsvinger Bilsenter. Bruktbilsjef Stig Strømstad presenterer tre utmerkede alternativer i dagens marked.

Peugeot e-2008

Vi har fått inn en Peugeot e-2008, i en særdeles stilig Hvit Nacré hvitfarge!

Peugeot e-2008 er en populær elbil i Norge, og ikke uten grunn. Peugeot e-2008 har god kjørekomfort, en stilig, romslig og praktisk kupe med gode mengder både bein- og hodeplass. Den har en oversiktlig og innbydene kjøreopplevelse, med god kraft fra den elektriske motoren, lavt støynivå og imponedernde rekkevidde.

Denne bilen er en GT-Line, som den høyeste utstyrsutgaven. Dette gir bilen et sportslig utseende, og er et symbol på at denne bilen er godt utstyrt. Bilen har blant annet LED lykter foran, som gir et godt lysbilde. Disse gjør at du ser godt, selv på de mørkeste høstkveldene.

Volkswagen ID.4 GTX

Vi har fått inn en flott Volkswagen ID.4 GTX til salgs!

Volkswagen ID.4 GTX er en romslig, praktisk og komfortabel SUV. Bilen tilbyr god plass både i bakseter og bagasjerom, og har en god kjørekomfort. Vårt eksemplar er i en flott mørkegrå farge, som virkelig kler bilen godt.

Volkswagen ID.4 er en populær familebil, og ikke uten grunn. Den tilbyr en romslig kupe, god kjørekomfort og en god rekkevidde på rett i underkant av 500km! I tillegg har mange eksemplarer, vårt inkludert firehjulstrekk som sikrer god fremkommelighet, uansett årstid og kjøreforhold.

Bilen er det kjøpt på utvidet garanti 5år/150.000km

Mercedes-Benz EQA

Vi selger nå vår demo Mercedes EQA!

Bilen er svært velholdt. Bilen er veldig fint utstyrt med blant annet AMG styling og Nattpakke og en helt utrolig kul matt gråfarge som kler bilen veldig godt .

Det er ikke uten gunn at EQA har vært en favoritt for mangel!

Bilen er veldig lettkjørt, og har en høy, komfortabel og oversiktlig kjørestilling. Bilen har et solid utstyrsnivå, sjekk liste under! Elektrisk innfelbart hengerfeste med 1800 kg kapasitet for å få jobben gjort, Advanced Sound System for en god lydopplevelse og ambient lighting for å sette den virkelig gode stemning da det mørkner. En nydelig bil!

Velkommen innom oss eller kontakt en av våre selgere på telefon eller e-post.

Bilde av Mona Sagen

MONA SAGEN

STIG STRØMSTAD

salgsansvarlig bruktbiler

924 36 185
stig@kongsvingerbs.no

Bilde av Stig Strømstad
Daglig leder Lars Erik Fremming

LARS ERIK FREMMING