Mercedes-Benz EQA

Nå er Mercedes-Benz EQA på plass

Avstandsbeundret og etterlenget. Nå er den endelig på plass i butikken, og det er en jevn strøm av interesserte for å beskue den nye elektriske Mercedes-Benz EQA. Salgssjef Anders Wangen er sikker på at også lillebroren til den svært populære EQC vil gjøre det godt på salgsstatistikkene her i distriktet.

 

– Endelig er den her. Folk har ringt og spurt om når den kommer, og det er allerede mange som har avtalt tid for prøvekjøring. Nå har vi et svært godt kampanjetilbud på denne bilen, og hvis du er rask med å bestille, kan du få den levert før sommerferien, forteller Anders Wangen.

 

Mercedes-Benz EQA
Anders er fornøyd med Mercedes-Benz EQA og ordner gladelig prøvekjøring.

 

Garantert et av de beste kjøpene

Vi har allerede i noen beundret bilen på avstand. «Ikonisk som alltid. Personlig som aldri før. Teknologisk til fingerspissene, entouch-lading og overlegen kjørekomfort. En helelektrisk drøm, helt innen rekkevidde», ifølge TV-reklamen som vi har sett mange ganger og med stadig større forventning.

Og de som allerede har fått se bilen på nært hold, er ikke særlig mer måteholdne med superlativene. Ikke Anders Wangen, heller.

– Nye Mercedes-Benz EQA er rett og slett en fantastisk bil. Dette er en helelektrisk bil i den svært populære størrelsen kompakt SUV med en elektrisk rekkevidde på inntil 426 kilometer, mulighet for både hengerfeste og takstativ, og et svært attraktivt design. Dette en bil som er som skapt for våre forhold. Dette blir garantert et av de beste kjøpene i 2021, mener salgssjefen.

 

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 62 82 32 00 for mer informasjon og prøvekjøring!

Les mer om nye Mercedes-Benz EQA her.

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA