Bilde av Morgan Inngjerdingen ved en bil

Møt Morgan Inngjerdingen

Første august begynte Morgan Inngjerdingen i ny jobb på verkstedet til Kongsvinger Bilsenter AS. Den unge mannen fra Ullern i Sør-Odal har allerede funnet seg godt til rette på sin nye arbeidsplass.

 

-Jeg trives veldig godt her. Favorittdelen er å komme hit, stå og jobbe og ha det trivelig på jobb, sier Morgan Inngjerdingen.


Deilig å slippe lang pendlervei

26 år gamle Morgan Inngjerdingen er født og oppvokst på Ullern, noen kilometer sør for Skarnes. Han har alltid likt å skru, som han sier, og visste tidlig at det var bilmekaniker han ville bli. Han var ferdig med mekanikerlinja på Sentrum videregående skole i Kongsvinger i 2016, og fikk lærlingplass hos Motorforum på Lillestrøm rett etter skolen. Der ble han til han søkte og fikk jobben på Kongsvinger Bilsenter AS.

-Det er så deilig å slippe den lange pendleveien til og fra jobb. Tre timer i bil hver dag, det er i meste laget. Nå bruker jeg bare noen minutter på jobben. Det er utrolig deilig, sier den unge mekanikeren, som jobber i Peugeot-teamet på verkstedet til Kongsvinger Bilsenter AS.

-Peugeot er fine biler, det. Helt topp å skru på.