bildet viser kunde med bil

Med stjerner i sikte

Med en solid flåte av stjernebiler fra Mercedes-Benz, ser salgssjef Anders Wangen hos Kongsvinger Bilsenter AS lyst på 2020.

– Nå er alt på plass. Alle de attraktive modellene som vi har gått og ventet på er her allerede. De som ikke er leveringsklare enda, er rett rundt hjørnet. Dette blir et gullår for oss som jobber med Mercedes-Benz, tror Anders Wangen.

 

Nye A-klasse Plug-in Hybrid
Nye A-klasse Plug-in hybrid

EQ og EQ Power

Salgssjefen har på ingen måte tenkt å avskrive fossilbilene, men er likevel ikke i tvil om at det er hel-eller delelektriske kjøretøy som er mest i vinden for tiden.

– Det er bare å putte fingeren i jorda og akseptere at det er hybrider og elektriske biler som folk har gått og ventet på. Nå har Mercedes-Benz fått en modellrekke som er helt rå, og vi merker et kraftig oppsving i oppmerksomheten igjen. De nye hybridene våre er mye bedre enn forrige generasjonen. Batterikapasiteten er økt voldsomt. Det er mer elektrisk kraft i de nye Mercedes-hybridene enn det var i den gamle B electric, forteller Anders Wangen.

– Vi har ventet lenge, men nå er ting skikkelig på stell!

 

Nye E-Klasse plug-in hybrid
Nye E-Klasse plug-in hybrid

Hybrider fra A til GLE

Det er en omfattende rekke av hybride biler som salgssjef Wangen har å by på. Du kan allerede velge mellom ikke mindre enn 14 ladbare stjernebiler, og i løpet av året kommer det enda flere.

– Her er det noe for enhver smak og lommebok. C-klasse i ladbar utgave kan du for eksempel få i fem ulike varianter. Du kan velge mellom bensin og dieselhybrid, stasjonsvogn og sedan, og C300e sedan kan du også få med firehjulstrekk.

Ifølge salgssjef Wangen har de nye hybridene til Mercedes-Benz en elektrisk rekkevidde som holder for de fleste av oss til de daglige gjøremålene. Minstemann, A250 e kan for eksempel kjøre inntil 69 kilometer på ren strøm, og hybridutgaven av drømme-SUV`en GLE ligger så nær 10 mil i elektrisk kjørelengde som det går an.

– Om ikke lenge kommer også E-klasse som dieselhybrid med firehjulstrekk. Den bilen blir som skapt for oss her i regionen, mener Anders Wangen, som også kan fortelle om økt etterspørsel av leasing.

– Dette gjelder særlig de store bilene våre. Hybrider er gunstige å lease fordi det er lite avgifter på disse bilene.

 

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 62 82 32 00 for mer informasjon og prøvekjøring!

 

Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC blir en favoritt lokalt tror salgssjef Wangen.

EQC og snart kommer EQV

– Dette er stort for alle oss som jobber med Mercedes-Benz, og en av de meste spennende lanseringene vi har gjort noen gang. EQC er en elektrisk bil helt uten kompromisser. Dette kommer garantert til å bli en favoritt her i distriktet som i landet forøvrig, sa salgssjef Wangen da han for første gang kunne vise frem den nye helelektriske bilen til Mercedes-Benz.

– Mercedes-Benz EQC har god rekkevidde, et godt utstyrsnivå, konkurransedyktig pris, firehjulstrekk, hengerfeste, og en omfattende utstyrsliste som standard. Kort fortalt det aller meste en moderne elbil skal ha. I tillegg ser den fantastisk ut.

Siden den gang har Wangen skrevet et titalls kontrakter på EQC, og i løpet av kort tid er de første bilene klare for levering til kundene.

I løpet av året får EQC følge av storebror EQV.

– EQV er den første fullelektriske premium-flerbruksbilen fra Mercedes-Benz. Denne bilen får en rekkevidde på 405 kilometer og kommer med mulighet for hurtiglading som lader fra 10 til 80 prosent på 45 minutter. Dette gjør den til et fullverdig elektrisk kjøretøy for daglig bruk, forteller Wangen.

 

På jakt etter ny bruktbil? Se Stig sine favoritter her.