Bilde av Stig Strømstad ved en bruktbil

Masse gode tilbud i bruktbutikken

Nesten uansett hva slags bil du drømmer om, er det stor sjanse for at Stig Strømstad har kjøretøyet for deg. Nesten ny og lytefri, med service og garanti, og leveringsklar på dagen. Bruktbilsjefen hos Kongsvinger bilsenter AS kan friste med drømmebilen for nesten alle lommebokstørrelser.

 

-Akkurat nå har vi godt med pent brukte biler i butikken, og vi har flere på vei inn. Her kan du få alt fra flotte Peugeot´er til folkelige priser til det elektriske flaggskipet til Mercedes, sier Stig Strømstad.

 

Flere Peugeoter

Normalt er det 208, 2008 og andre Peugeot-modeller som er mest etterspurt i bruktbilavdelingen til Kongsvinger Bilsenter AS, og nå har Stig Strømstad flere attraktive modleler i butikken. Blandt andre en lekker e208 i fargen «hvit nacre», og en annen i den ikke mindre flotte «Blå Vertigo». Begge er 2020-modeller, og med beskjeden kjørelengde på kilometertelleren.

-Med sine tøffe detaljer, moderne løsninger og ny teknologi, er e208 en helelektrisk småbil som blir lagt merke til i trafikken. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å manøvrere, og perfekt til bykjøring. Peugeot e-208 elbil er konstruert på identisk måte som den bensindrevne Peugeot 208, og har en ergonomisk utformet kupé med god benplass, som også har en elektrisk Peugeot 2008 i butikken.

-Også dette er flott 2020-modell som er svært godt utstyrt. Rålekkert design, fantastisk kjørekomfort og ikke minst de fantastiske setene. Med denne bilen vil både de korte og lengre kjøreturene gå som en drøm. Da vi snakker med bruktbilsjefen er han også i ferd med å publisere 2 stk Peugeot 2008 fra henholdsvis 2017 og 2018, begge med automatgir og lav kilometerstand.

 

To spreke hybrider

Bruktbilsjef Strømstad forteller om stor etterspørsel etter biler med hybride drivlinjer for tiden, og nå kan han friste med både en Mercedes-Benz og en Peugeot som kjører på en kombinasjon av bensin og strøm.

Mercedes-Benz GLC 300e 4MATIC AMG Edition, 2022-modell. Dette er bilen du virkelig har lyst til å sette deg i og kjøre. Design, kjøreegenskaper og fremkommelighet. Disse kombinasjonene gjør utvilsomt at du vil elske bilen. Denne bilen er fullspekket med utstyr, og AMG- pakke gjør at bilen har lekre detaljer og ser meget sportslig ut. Dette kombinert med den lekre fargen Graphit grey metallic gjør bilen til et blikkfang, sier Stig Strømstad.

Med 300 hestekrefter, firehjulstrekk, automatgear og elektrisk rekkevidde på 57 kilometer, er også det vertigo-blå eksemplaret av Peugeot 3008 GT PHEV som Stig Strømstad nå har i butikken litt av en kjøremaskin, ifølge salgssjefen.

-Denne bilen er både velutstyrt og rålekker. Kombinasjonen mellom strøm og fossilt går som en drøm. Bilen kombinerer dette på elegant vis. Her vil en rask tur på butikken være dekket av strøm, mens turen til hytta vil bli kombinert mellom både bensin og strøm. Dette gjør at du vil oppleve et hyggelig forbruk.

 

 

Sjelden stjernebil

Stig Strømstad har også flere elektriske biler med stjerne på panseret i butikken. Blant dem er den aller største og mest luksuriøse: Mercedes EQS 500.

-Dette er en 2023-modell som bare har gått 2000 kilometer. Her snakker vi om en reise på første klasse fra A til Å. Mercedes EQS overgår det meste når det kommer til komfort og luksus. Her er støynivået nesten på nivå med å sitte hjemme i sofaen. På dagtid kan du la deg fasinere av alle de lekre interiørdetaljene og om kvelden den fantastiske belysningen, sier en entusiastisk Strømstad.

-Selv om EQS er en stor bil, gjør bakhjulsstyringen at bykjøring og lukeparkering går som en lek. Motoreffekten på hele 449 hestekrefter gjør at den store bilen føles både kvikk og rask. 0-100 km/t gjøres unna på raske 4,8 sekunder. Det digre batteriet i kombinasjon med svært god aerodynamikk, gir denne bilen en rekkevidde på nesten 70 mil. I tillegg kan den ta imot svært rask lynlading så lange turer går som en drøm, sier Strømstad.

Stig Strømstad ved festningen