Mål-Kimma

 

Hockey-helt og salgssjef Kim Andre Fremming er opptatt av mål. Både de som avgjør ishockey-kamper, og de man bare kan nå gjennom hardt arbeid.

Den viktigste synergien mellom toppidrett og salg er lagspill, måloppnåelse og passion. Man må ha passion i det man holder på med. Uten passion når man heller aldri målene sine. Man må virkelig jobbe mot de målene man har satt seg på en strukturert og disiplinert måte, sier Kim Andre Fremming.

 

Hockeyhelten

Til daglig er yngstebror Fremming nybilselger med spesielt ansvar for Peugeot hos Kongsvinger Bilsenter, men for de fleste er han fremdeles kjent som «Kimma», en av de beste og viktigste spillerne til Kongsvinger Knights. Han hadde egentlig gitt seg med topphockey i fjor høst, men da nedrykksspøkelset hang som mørkest over Knights i vår, børstet de støv av den gamle hockeyhelten. Som de fleste nå vet, ble forsøket resultatløst, og det hele Kongshallen nå lurer på, er om Kimma blir å se på isen igjen, eller om han nå har lagt hjelm, skøyter og kølle på hylla for godt.

– Ja, nå har jeg gitt meg på toppnivå. Nå skal barn og samboer være i fokus, selv jeg må innrømme at det alltid klør i beina.

 

Slag i trynet

Salget av Peugeot-biler går så det gviner hos Kongsvinger Bilsenter, men på hockeybanen har ikke ting alltid gått på skinner for Kim Andre Fremming.

– Toppidrett går opp og ned, så jeg har hatt mine nedturer. Skader er jo en del av gamet, og da jeg fikk prolaps og måtte operere, var jeg langt nede. Jeg var i mitt livs form og i kikkerten til flere eliteserieklubber. Det var et ordentlig slag i trynet da jeg fikk beskjed om at skaden ville sette meg ut i seks til åtte måneder, sier Fremming, som også synes det ferske nedrykket er tungt.

– Det svir ordentlig ennnå. Men jeg håper at man klarer å skape noe på sikt denne gangen.

 

Noe positivt i det meste

– Nederlag er alltid tungt, men det som har skjedd, det har skjedd. Har man opplevd et nederlag, så må man se på det som førte til nederlaget, endre på og det, og legge en plan for hvordan man skal snu situasjonen til noe positivt. Det gjelder i idretten som i alle andre sammenhenger. Ikke minst på jobben. Det finnes noe positivt i det meste, og da må man dyrke det i stedet for å ha fokus på det negative, sier Fremming, som understreker at det har vært flere høydpunkter enn nedturer i karrieren.

Uttaket til U18 landslaget, og da jeg ble hentet til Rosenborg er to øyeblikk jeg ikke glemmer. Samtidig så vil jeg trekke frem opprykket til GET ligaen og åpningskampen i den nye ishallen. Den kampen var veldig spesiell med tanke på at jeg nesten vokste opp i den gamle ishallen. Det var et stort øyeblikk foran en fullsatt ishall.

 

Selvdisiplin er viktig

– Jeg var ganske tung en periode mellom 16-20 år, men innså det ikke selv. Jeg spilte med to gutter fra Kongsvinger den tiden, Krister Sætre og Jørgen Johansen. Begge sier det samme som de sa den gang, at du skjønte for sent hvilket talent du hadde. Men jeg hadde selvdisiplin, og klarte å gjennomføre målene mine. Jeg gikk ned mye i vekt, og  resultatene kom. Dette har absolutt overføringsverdi til salgsyrket! Selvdisiplin og evnen til å skape noe selv er veldig viktig for en selv, men også for omgivelsene.

Moral og samhold er Alfa Omega både i idrett og jobb. Det å ha det bra i et lag eller ei gruppe, skaper gode opplevelser og øker trivselen som igjen medvirker til gode resultater.

 

 

Fremtiden er lys

Etter nedrykket i vår, og alt som skjedde i kjølvannet av dette, skrev Kim Andre Fremming et sjeldent facebook-innlegg, som skapte stor oppmerksomhet i hele regionen. Der etterlyste han «samling i bånn».

– Samling i bånn betyr å starte på nytt. Å glemme det som har skjedd, og tenke nytt. Få inn noen nye hoder som tenker litt annerledes og at man kan skape egne produkter i form av utvikling. Da må man bruke penger der det trengs, altså utdanne trenere og skape god treningskultur for de yngre som igjen skaper egne spillere fra egne rekker.

– Fremtiden til Kongsvinger Knights bør være lys. Det er mange talenter i klubben, men disse må tas vare på. Hvis man gjør ting riktig og fornuftig nå så tror jeg det kan bli bra. Men det betinger at alle drar i samme retning og har et felles mål.

– Det samme gjelder forresten her på Kongsvinger Bilsenter! Vi har mange flinke folk og masse gode produkter. Så her er det bare å henge på.