Stig Strømstad med bruktbil

Leveringsklare firehjulstrekkere

Skal du til fjells i vinter? I så fall har salgssjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS bilen for deg.

– Du kommer ikke mer komfortabelt og sikkert til vinterfjellet enn dette. Alle disse tre har firehjulstrekk, kjøreegenskaper i særklasse og umiskjennelig Mercedes-Benz-eleganse. De er leveringsklare, og med på kjøpet får du både service og garanti, frister salgssjefen.

 

Mercedes Benz GLE - bruktbil
Mercedes Benz GLE, 2016-modell, 92.700km – pris kr 569 000,-

Kongebilen

Vi har fått en strøken Mercedes GLE 500e 2016 hybrid for salg i butikken. Dette er en kongebil som bare må oppleves. Vi er på alle måter enige med Broom, som blant annet skrev at «Dette er virkelig premium-bil. Du sitter godt og høyt, og det er bra seter. For øvrig er det greit å vite at GLE virkelig vet hvordan den skal håndtere vanskelig terreng. Et avansert 4×4-system sørger for at du kan ta deg fram flere steder der andre må gi opp.»

Denne bilen har en flott fargekombinasjon og en innholdsrik utstyrsliste. Vi kan nevne AMG-line, hengerfeste, comand infotainment system, 360 kamera, distronict Plus, Surround Sound System fra Harman/Kardon, panorama soltak, led-lys, elektrisk bakluke og mye mer.

 

Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain - bruktbil
Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain, 2019-modell, 34.000km – pris kr 679 000,-

Kjørekomfort og fremkommelighet i toppklasse

Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain 4 Matic er bilen for deg som er på jakt etter en stasjonsvogn med kjørekomfort og fremkommelighet i toppklasse.

– E-klasse All-Terrain er som skapt for det norske markedet. Den er litt høyreist, romslig, praktisk, komfortabel og har høy status. Den har også et eminent infotainmentsystem, best plass, luftfjæring og et mer avansert offroad-system enn de fleste av konkurrentene, sier Stig Strømstad.

Den bilen vi nå har for salg er meget bra utstyrt med blant annet avantgarde eksteriør og interiør, airmatic, widescreen, distronic+, hengerfeste og led-lys og en sterk Blue Tec dieselmotor på 194 hk.

 

Mercedes-Benz C-Klasse - bruktbil
Mercedes-Benz C-Klasse, 2019-modell, 49.000km – pris kr 489 900,-

Fullspekket demobil

Mercedes-Benz C-Klasse har fått lovord av en samlet motorpresse etter at den kom i ny utgave i 2018. Nybiltester skrev for eksempel: «Jeg var ikke helt forberedt på at nye C-klasse skulle være så moro å ratte på skikkelig kronglete svingete vei som den var, at den skulle levere så engasjerende kjøreegenskaper, det er jo så man kan bli rent forelska av mindre.»

Bilen vi nå har for salg er en Mercedes-Benz C200 4MATIC AMG Edition. Dette er den optimale bilen for den aktive familien. Denne bilen har riktig fargekombinasjon, og med AMG-styling som gir et ekstra sportslig og eksklusivt design.  Bilen er utstyrt med en 184 hk bensinmotor, og sammen med nitrinns automatgear og firehjulstrekk, er dette en meget veltilpasset drivlinje. Dette er en fullspekket demobil med omtrent alt du kan tenke deg av ekstrautstyr, blant annet det fantastiske surroundsystemet fra Burmeister.

 

Ikke akkurat dette du ønsket deg? Ta kontakt, så skal vi hjelpe deg å finne drømmebilen!

 

Se alle våre bruktbil ved å klikke her.