bildet viser Stig Strømstad

Leveringsklare feriebiler med drivstoffkort på kjøpet

Glem bestillingstider og leveranseproblemer. Hos Kongsvinger Bilsenter AS kan du få det du trenger for en komfortabel og sikker bilferie. Og hvis du handler innen utgangen av juni, får du drivstoffkort til en verdi av 10.000 kroner med på kjøpet.

 

-Vi har flotte, driftssikre og komfortable bruktbiler i alle størrelser og for enhver lommebok. Og i hele resten av juni får du med et drivstoffkort på hele 10.000 kroner når du kjøper bruktbil av oss, smiler bruktbilsjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

Den komplette familiebilen

-Du får vel ikke bedre feriebil enn dette? I alle fall hvis du har en stor familie, og skal dra med deg masse utstyr. Dette er jo den komplette familiebilen. Uten tvil.

Stig Strømstad er enda mer entusiastisk enn vanlig når han viser frem en lekker 2018-modell Peugeot 5008 Allure 1,6 Hdi, med automatgear, dieselmotor med 120 spreke hestekrefter, og beskjedne 55.500 på kilometertelleren.

-Hvit Nacra og grått og svart interiør. En fantastisk fargekombinasjon på en griselekker bil. Her får du kjøreegenskaper som både er sportslige og komfortable, og de praktiske løsningene i denne velutstyrte syvseteren er rett og slett geniale. Du får til og med skistativ med på kjøpet.

-Hvis du ikke har behov for fullt så mye plass, kan lillebror Peugeot 3008 være et utmerket alternativ. Nå har vi fått inn et par flotte eksemplarer av denne lekre bilen, som med sin unike stil har utfordret den tradisjonelle oppfatningen av en SUV, sier bruktbilsjefen.

-Dette er den råeste av dem. En 3008 GT Plug-in Hybrid med 300 hestekrefter, firehjulstrekk, automatgear og det du trenger av ekstrautstyr. Kombinasjonen av firehjulstrekk, romslig plass, lekkert design, nyskapende teknologi og ladbar hybrid gjør dette til en bil det er vanskelig å komme utenom, mener Stig Strømstad.

 

Flotte stjernebiler

Stig Strømstad har også et par stjernebiler klar i butikken. For eksempel en hvit 2018-modell Mercedes A180 Final Edition med automatgear, bensinmotor på 122 hestekrefter og masse ekstrautstyr.

– Utrolig morsom, kvikk og rask og lettkjørt bil med lavt forbruk, oppgitt 0,52 pr mil kombinert kjøring, sier bruktbilsjef Strømstad, og viser fram det han kaller «et smykke av en Mercedes GLC 300e».

-Denne bilen er førstegangsregistrert i 2020, og har bare gått 31.000 kilometer. Er du på utkikk etter en bil som både har fremkommelighet og komfort i verdensklasse, ja, da er dette bilen for deg. Design, kjøreegenskaper og fremkommelighet. Disse kombinasjonene gjør at du utvilsomt vil elske bilen. Bilen er krydret med flotte detaljer. AMG-pakke og nattpakke gjør at bilen har lekre detaljer og ser meget sportslig ut. Dette, kombinert med den lekre fargen Iridium silver, gjør bilen til et skikkelig blikkfang, ivrer Stig Strømstad.

– Kombinasjonen mellom strøm og fossilt går som en drøm, bilen kombinerer dette på elegant vis. Her vil en rask tur på butikken være dekket av strøm, mens turen til hytta vil bli en kombinasjon av både bensin og strøm. Dette gjør at du til og med vil oppleve et hyggelig forbruk!

bildet viser Stig Strømstad
Stig Strømstad har flotte, driftssikre og komfortable bruktbiler til salgs.