bildet viser salgsperson og bil

Leveringsklar familiebil til ferien

Uansett hva og hvor (omtrent) du skal på bilferie i sommer, har Stig Strømstad kjøretøyet for deg. Nesten ny og lytefri, med service og garanti, og leveringsklar i god tid før ferien. Bruktbilsjefen hos Kongsvinger Bilsenter AS har akkurat det du trenger til nesten alle lommebokstørrelser.

 

Se alle våre bruktbiler her!

 

– Denne snertne SUVen, for eksempel, egner seg like godt med kajakk eller kano på taket som med ski. Dette er en Peugeot 2008 GT-Line 1,2 PureTech med en 110 hk bensinmotor og automatgear, og er som skapt for en liten, aktiv familie.  Her får du plass til det du trenger, og du kommer deg fram dit du vil, mener salgssjef Strømstad.

Med campingvogn eller henger på slep

– Denne nesten nye Mercedes-Benz C-Klasse C200 4MATIC AMG Edition har bare gått 21.000 km, og er usedvanlig velutstyrt. Med den kraftige bensinmotor på 184 hk kan denne bilen trekke en henger eller caravan på 1,8 tonn. Du får med deg en temmelig anselig campingvogn med denne bilen.

– Har du en enda større campingvogn, må du skaffe deg denne, men da kommer du garantert også til å skille deg ut på campingplassen. Denne Mercedes-Benz X250d Power 4MATIC kan trekke hele 3.500 kilo med bremser, kjører som en personbil, og er utstyrt med klasseledende firehjulstrekk og drivstoffgjerrige dieselmotor på hele 190 hk.

Med halve huset i bagasjen

– Dette er bilen for deg som skal ha med unger, bikkjer og en haug bagasje på tur. Peugeot 5008 er kjent som den ultimate familiebilen for den aktive familien, og denne smaragdgrønne 2017 modellen er av typen Allure 1,6 BlueHDi med 120 hk dieselmotor og automatgear. Her får du kjørekomfort, sikkerhet, god plass og unik fleksibilitet i toppklasse. Bare husk å sikre lasten før du drar av sted.

– Denne 2015 modellen Peugeot 508 SW er også noe for deg som er på utkikk etter en romslig familiebil med et sportslig design og dynamiske kjøreegenskaper. Denne bilen er bra utstyrt med blant annet panoramatak, delskinn, navigasjon og ryggekamera.

 

Fisketur over stokk og stein

– Med denne 2018-modell Mercedes-Benz GLE 500e 4MATIC kommer du fram over alt. Dette er den ultimate familie bilen for den aktive familien. Her har du kjørekomfort, sikkerhet og fremkommelighet i toppklasse i tillegg ser den både kraftfull og elegant ut.

– Eller hva med denne nesten nye Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain E220d 4MATIC. Dette er bilen for deg som er på jakt etter en stasjonsvogn med kjørekomfort og fremkommelighet i toppklasse. Denne demobilen er meget bra utstyrt med blant annet avantgarde eksteriør og interiør, airmatic, widescreen, distronic pluss, hengerfeste, ledlys og en sterk dieselmotor på 194 hk.


Engasjerende cruising på autostradaen

– Denne 2019 modell Peugeot 508 GT 225 er som skapt for motorveiene. Dette er vår svært behagelige demobil, som bare har kjørt rett i overkant av 5000 kilometer. Den er nøkkelfri, og er pakket med utstyr som for eksempel Focal stereoanlegg, 360 graders ryggekamera, navigasjon, dabradio og adaptiv cruise.

– Kanskje det kan friste med denne polarhvite 2017 modell Mercedes-Benz E-klasse 200. Denne bilen har fått masse skryt i pressen for god design, fantastiske kjøreegenskaper, masse komfort og sikkerhet i toppklasse. I tillegg har den en råsterk bensinmotor på 184 hk.

Romantiske turer i solnedgangen

Ifølge salgssjef Strømstad er soltak en nødvendighet for en romantisk biltur i solnedgangen.

– Denne fjellgrå Mercedes-Benz CLA 180 må være midt i blinken. Bilen er 2015-modell, masse utstyr, og den har både automatgear og AMG-styling. Dette er en superstilig bil, som har fått masse skryt i pressen for design, kjøreegenskaper, komfort og sikkerhet i toppklasse.

– Vi har også en romslig, komfortabel og velutstyrt 2015 modell Mercedes-Benz B-Klasse B180 CDI, som kan gi nødvendig vind i håret på kveldsturen.  Denne bilen har en gjerrig men sterk dieselmotor, og har det som trengs av ekstrautstyr.


For deg som må bruke ferien til flytting

Stig Strømstad har sympati med de som må bruke ferien til mer praktiske ting enn å ligge på badestranda eller kose seg på campingplassen. Til gjengjeld kan han friste med en nesten ny og romslig Ford Transit Connect 230 L1 1,5 TDCi, som er en sikker, moderne og funksjonell varebil som også har personbilfølelse.

– Med klasseledende og drivstoffgjerrige dieselmotorer er dette en av de mest attraktive varebilene på markedet.

– I tillegg har vi to 2018 modeller Peugeot Expert, som også er attraktive, sikre, moderne og funksjonelle varebiler med personbilfølelse.


Ting skjer fort

– I bruktbilbransjen skjer ting fort, så bilen du nettopp har lest om kan allerede være solgt. Men fortvil ikke. Hvis du vet hva du vil ha, hjelper vi gjerne til med å skaffe deg din brukte drømmebil.

 

Stig Strømstad er klar for å hjelpe deg!

Klikk her for å se alle våre bruktbiler!