Anders Wangen presenterer mange nyheter fra Mercedes-Benz

Lanseringsdager for nyheter fra Mercedes-Benz

– Det er lenge siden det har kommet så mye nytt og spennende fra Mercedes-Benz. Både B-klasse, CLA, A-sedan, GLE og E-klasse dieselhybrid har kommet i helt nye utgaver, og vi har salgsstart på elektriske EQC. Vi gleder oss veldig til å vise frem disse bilene på lanseringsdagene 20. til 31. mai, sier salgssjef Anders Wangen hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

– Nå håper jeg virkelig folk tar turen innom for å se på alle de flotte nyhetene vi har å vise frem. EQC får vi riktignok ikke inn før til høsten, men vi har allerede åpnet for bestilling av denne elektriske bilen. Og alle de andre viktige nyhetene har vi på plass, så det er bare å bestille prøvekjøring, sier salgssjefen.

 

Gode tilbud på demobiler

Med så mange nye modeller på vei inn, skal Kongsvinger Bilsenter også bytte ut store deler av Mercedes-Benz demoparken, og Anders Wangen kan friste med en rekke gode tilbud på demobiler.

– Vi har blant annet en flott C-klasse stasjonsvogn, en GLE-hybrid, en nydelig CLA og en E-klasse All Terrain som vi skal kvitte oss med. Dette er nesten nye og helt strøkne biler som vi selger til veldig gunstige priser. Se vår Kampanjeside her!

Knapp for mer informasjon om demotilbud

 

Fantastiske nyheter på løpende bånd

– Mercedes-Benz drar på virkelig bra for tiden, og det neste halvannet året kommer det fantastiske nyheter på løpende bånd, sier salgssjefen, som akkurat nå er på kurs for å lære om den nye, helelektriske Vito.

 

Les mer om A-klasse sedan – Dynamisk elegant

Nye Merceds-Benz A-klasse sedan
Nye Merceds-Benz A-klasse sedan

 

Les mer om Nye CLA Coupé – Høyteknologisk designperle

Nye Mercedes-Benz CLA Coupé
Nye Mercedes-Benz CLA Coupé

 

Les mer om Nye B-Klasse – Høyteknologisk familiebil

Nye Mercedes-Benz B-klasse
Nye Mercedes-Benz B-klasse

Les mer om Nye GLE

Nye Mercedes-Benz GLE
Nye Mercedes-Benz GLE

 

Les mer om den Nye ELEKTRISKE EQC

Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC får toppkarakter i VG-test