bildet viser kunde med bil

Kort leveringstid på Mercedes-Benz EQC

Nå er det sommerkampanje på Mercedes-Benz EQC. En fullspekket AMG-utgave av den elektriske luksus-SUV`en får du nå for sterkt rabaterte 699.000 kroner. Anders Wangen og kollegene hans hos Kongsvinger Bilsenter AS er godt forberedt på storinnrykk. De har allerede fire biler i produksjon, og salgssjefen lover kort leveringstid til de som er raskt ute med bestilling.

 

– De fire EQC`ene vi har bestilt er satt opp til produksjon i slutten av juli, så vi venter å ha dem her i butikken i midten av august. Men det er generelt kort leveringstid på biler fra Mercedes-Benz for tiden. Selv om du skulle ønske ekstrautstyr ut over det kampanjebilene er satt opp med, så skal vi klare å levere ganske så raskt, forsikrer salgssjefen.

 

Mercedes-Benz EQC
Nye Mercedes-Benz EQC er en drøm å kjøre.

En drøm å kjøre

– Mercedes-Benz EQC har god rekkevidde, et godt utstyrsnivå, konkurransedyktig pris, firehjulstrekk, hengerfeste, og en omfattende utstyrsliste som standard. Kort fortalt det aller meste en moderne elbil skal ha. I tillegg ser den fantastisk ut, mente Anders Wangen da EQC kom til Kongsvinger for et snaut år siden.

– Bilen er en drøm å kjøre. Med over 400 hester er det krefter i massevis, og mye raskere akselerasjon enn du er vant til i en fossil bil. Den er så godt som helt lydløs, og med det velkjente og avanserte 4matic firehjulssystemet, er veigrepet av en annen verden. Denne bilen lar seg ikke stoppe av brøytekanter og isføre. Dessuten er den utstyrt med de nyeste kjøreassistent- og multimediasystemene, som gjør kjøreturen til en ren fornøyelse.

 

Litt tid til overs? Sett deg godt tilrette og nyt filmene av fantastiske Mercedes Benz EQC!

 

Mercedes-Benz EQC
Interiøret er selvsagt i ypperste klasse.

Massevis av luksuriøs elbil for pengene

Mercedes-Benz EQC leveres med en omfattende utstyrsliste som standard. Denne inkluderer blant annet 4matic firehjulsdrift, multimediesystemet MBUX med stemmestyring, easy-pack elektrisk bakluke, ryggekamera og mye mer.

EQC har en helt ny betjenings- og displayopplevelse med naturlig, intuitiv stemmestyring, selvlærende funksjoner, berøringsømfintlige touch-overflater og en høyoppløst widescreen førerplass. Navigasjonen beregner automatisk den beste ruten basert på destinasjon og ladeinfrastruktur.

– Våre kampanjebiler er i tillegg ferdig spekket med ekstrautstyr som vinterhjul, hengerfeste, metallic lakk og full AMG styling. Her får du rett og slett massevis av luksuriøs elbil for pengene, sier salgssjef Wangen.

 

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 995 51 560 eller e-post anders@https://kongsvingerbs.no/ for mer informasjon!