bildet viser en mann

Kongsvinger Bilsenter feirer fem år

Med supertilbud, kaffe og kaker og glade ansikter feiret Kongsvinger Bilsenter AS femårs-jubileum fredag 1. mars. De aller bredeste smilene fant vi hos styremedlem Oddbjørn Roverudseter og daglig leder Lars Erik Fremming.

 

– Vi har gått i pluss fra dag en, sier styremedlem og medeier Oddbjørn Roverudseter. Han fungerte som daglig leder i oppstartsperioden.

– Og siden har det jammen bare gått bedre og bedre.

 

Se våre fantastiske jubileumspriser HER !

 

Fikk med alle gode krefter

– Vi er gamle sirkushester og klarte ikke å holde fingrene av fatet da denne muligheten kom.  Vi er ferdig forhandlet med bostyret og banken. Vi kjøper både bygget og eiendelene, sa styreleder Egil Stenshagen til Glåmdalen da Kongsvinger Bilsenter ble kunngjort i februar 2014.

– Vi så mulighetene etter konkursen i Glåmdal Bilsenter, og hadde lyst til å starte opp på nytt. Det var mye positivitet allerede da, og selv de som hadde lidd store tap var med på planene våre, sier Oddvar Roverudseter, som gir særlig ros til importøren Bertel O. Steen.

– Det som var avgjørende var at vi kom i gang såpass raskt, bare et par, tre måneder etter konkursen til det forrige bilsenteret, og at vi fikk med oss alle gode krefter til å bli et team helt fra starten.

 

Det viktigste er menneskene

Det er så vidt tid til litt mimring denne solfylte jubileumsdagen. Det er en jevn strøm av mennesker som vil se på de mange jubileumstilbudene eller slå av en bilprat til kaffen og kakene.

– Det har skjedd mye i løpet av disse fem årene, sier nåværende daglig leder Lars Erik Fremming, og ramser opp både inn- og utvendig oppussing, asfaltering av gårdsplassen og modernisering av løftebukker og annet verkstedmateriell.

– Men det viktigste er menneskene. Det er de som skaper relasjoner, og vi har heldigvis hatt ganske stabilt med medarbeidere i disse fem årene. Alt vi har oppnådd er skapt av de som jobber her. Det er det som har gitt oss muligheten til å sponse golfklubben og Kongsvinger Knights og dele ut gratis billetter til cupfinalen. Vi liker å gi det vi kan tilbake til omgivelsene våre, sier Fremming.

 

Sunt, effektivt og fornuftig

Nesten 2.000 biler har rullet ut gjennom portene til Kongsvinger Bilsenter siden starten 1. mars 2014. Omsetningen har økt med ikke mindre enn 30 millioner kroner på disse fem årene, og bilsenteret var oppsiktsvekkende høyt på listen til Dagens Næringsliv over de beste forhandlerne i 2017.

– Tallene for 2018 er ikke klare enda, men vi er offensive, og har som klar målsetting å gjøre det enda bedre enn året før.  Vi er avhengige av gode produkter, og det har vi hatt hele tiden. Både Peugeot og Mercedes-Benz har kommet med biler som folk vil ha, og vi er helt i toppen i både salg, service og ettermarked. I alle disse fem årene har vi drevet sunt, effektivt og fornuftig, og det skal vi fortsette med, sier Lars Erik Fremming, som allerede gleder seg til 10-årsjubileet.

Det er medarbeiderne her som har skapt alt vi har oppnådd i disse fem årene.

 

Se våre fantastiske tilbud HER !

Få lokale nyheter til din e-post. Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å klikke her.