KompaktSUVen GLA får smakfull oppgradering

Det er en robust og tøff nyhet som nå står klar hos Kongsvinger Bilsenter. GLA kom som et friskt puss i 2013 og den eksklusive og kompakte SUVen ble med en gang populær. Oppgraderingene som nå kommer, gjør at GLA fremstår som mer moderne. Råheten er beholdt. Fronten er enda tøffere. Skjermene viser mer muskler. Bakenden er fortsatt sexy. Suksessen fortsetter!

Interiør med det lille ekstra

Navigasjon i sanntid gjør at du kan slippe å kjøre i kø, integrering av smarttelefonen din og 360⁰ kamera gir deg god oversikt rundt bilen ved parkering på trange plasser. Dette er eksempler på utstyr som gir deg det lille ekstra. Mercedes ønsker at du skal føle deg spesielle bak rattet, og om du ønsker enda mer luksus, er det to eksklusivpakker tilgjengelig som blant annet inkluderer sportsseter eller komfortseter i bøffelskinnfinish.

Motorer med mindre støy

Mercedes har i mange tiår vært gode på dieselmotorer, og førsteklasses dieselmotorer får du også i GLA. Du kan velge blant 3 motorer på mellom 109 og 177 hk. Motorene imponerer med kraft og god drivstofføkonomi. Forbruket er på lave 0,39 l/mil på 1,5 liters dieselmotoren, og de større motorene bruker heller ikke noe særlig mer.

Bensinmotorene leverer også kraft og lavt forbruk, og du kan velge mellom 4 utgaver i tillegg til en AMG-versting. Effekten på motorene varierer fra 109 til 211 hk, mens 45 AMG yter brutale 381 hk. Denne gjør SUVen til en sportsbil. Drivstofforbruket på utgavene er fra 0,56 l/mil.

4MATIC og 7G-DCT

Både 200d og 220d kan bestilles med 4 MATIC firehjulsdriftssystem, som gjør at din GLA takler de tøffeste utfordringer. Om du går for bensinmotor er det 220, 250 og 45 AMG som leveres med 4 MATIC. En del av motoralternativene kan også leveres sammen med dobbleclutchkassen 7G-DCT. Denne girkassen er superrask og gir både bedre akselerasjon og mer dynamisk opplevelse for føreren. Muligheter for giring manuelt har man ved hjelp av girhendlene bak rattet.


GLA kan personifiseres så den passer ditt behov

Nye Mercedes GLA er godt med standardutstyr, men om du ønsker, kan du skreddersy bilen etter ditt behov. I utstyrsversjonene Style, Urban og AMG, har du gode utgangspunkt for en komfortabel eller sportslig opplevelse. Dynamic Select understell, komfortunderstell eller Off Road understell bidrar til å forbedre det du skal bruke din bil til. Både landevei, racebane og skogsturer skal kunne forseres, og selvfølgelig på den sikreste måten.

Mercedes GLA har aldri vært bedre, og du finner den hos Kongsvinger Bilsenter nå.