bildet viser ansatt

Klikk & kjør med Sport1 og Peugeot e208

– Den har ikke blitt brukt så mye til pakkeleveranser enda, men du verden for en snerten og flott bil denne Peugeot e208 er.

 

Sjefen for Sport1 på Kongsvinger, Gunnar Løfsgaard, er full av lovord om den franske, elektriske småbilen som har tatt en hel bilverden med storm, for ikke å si strøm.  I julerushet er det «klikk og kjør» som gjelder for sportsbutikken, som har fått låne en Peugeot e208 av Kongsvinger Bilsenter AS i hele førjulstiden.

 

Får med alle salgsartikler

Det er første gang Gunnar Løfsgaard sitter bak rattet i en elektrisk bil, og selv om den lånte yrkesbilen er en kraftig nedskalering fra den bilen han kjører til daglig, frister opplevelsen til gjentakelse.

– Det er noe spesielt å kjøre helt lydløst. Og rattet er bare helt fantastisk. Utrolig behagelig. Og så er det fint å være en moderne, klimavennlig bilist for en gangs skyld, ler Løfsgaard, og skryter av hvor romslig den lille franskmannen er.

– Det er mye mer plass i bagasjerommet enn man skulle tro. Vi får med alt vi har av salgsartikler uten problem.

 

Les mer om Peugeot e208 ved å klikke her.

 

Klikk og kjør

2020 har vært et rekordår med god margin for Sport1. Julesalget også. Koronapandemien har fart nennsomt med det lille kjøpesenteret i Storgata. Men Gunnar Løfsgaard har tatt sine forhåndsregler, og ønsket å være før var dersom koronafrykten skulle bli for stor for julegavehandlende glomdøler.

– Det handler om å redusere tiden folk må oppholde seg i butikken. Vi har lenge hatt stor suksess med klikk og hent-tilbudet vårt. Det er mange som bruker nettbutikken vår. Akkurat nå har vi 30 pakker i butikken som venter på å bli hentet. Men vi tenkte vi skulle gå et skritt lenger, og gjøre det enda enklere for folk som ikke ønsker å gå i butikkene i disse koronatider, sier Løfsgaard, og forteller at de snakket om mulighetene en dag da sjefen for Kongsvinger Bilsenter AS tilfeldigvis var til stede i butikken.

– Lars Erik Fremming hørte hva vi snakket om, og kom med forslaget med en gang. Dere kan få låne en bil av oss og kjøre varene ut til kundene. Men den måtte være miljøvennlig og elektrisk, forteller Løfsgaard.

– Og slik ble det. Klikk og kjør med snerten Peugeot e208. Det er helt fantastisk hvor serviceinnstilte og imøtekommende de er på Kongsvinger Bilsenter AS.