bildet viser ansatt

Bli kjent med Hans Terje Nesbråten

Hans Terje Nesbråten (33)

Garantiansvarlig Mercedes-Benz og Peugeot

Hans Terje er vår garantiansvarlige, men er også diagnosetekniker, og har nylig avsluttet opplæring som kundemottaker.

Kun 33 år gammel har Hans Terje allerede 14 års erfaring fra bransjen, og gutten fra Grue vestside har mange jern i ilden og har høy kompetanse på flere områder.

Aktiv fritiden

Hans Terje og familien er bosatt på Grue, og da han ikke er på jobb går tiden med til oppussing og det som følger med. Han har samboer og 3 barn, og en rekke forskjellige hobbyer. Traktorcross, gå på ski og løpe. Har tidligere vært aktiv skytter innen luft, miniatyr og bane og har fartet landet rundt på stevner, men den tiden går nå med til familieaktiviteter, da barna skal på fotball og håndball osv.

Opptatt av ny teknologi

Dersom din bil skulle ha behov for en garantireparasjon, er det Hans Terje som har dialogen både mot importør og fabrikk, samt opprettholder kommunikasjonen med kunden.

I og med at han også er diagnosetekniker og langt over middels opptatt av ny teknologi, er også Hans Terje en sparringpartner da det dukker opp nye, tekniske spørsmål og utfordringer.

I skrivende stund er denne omgjengelige og trivelige karen hjemme i pappapermisjon, men er tilbake på jobb i midten av mars.

Kjører: Mercedes-Benz E-Klasse.

Her kan du bli kjent med flere av våre ansatte.